Kartki
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Berenika97 8 190
Ale wówczas musiałbyś też odezwać się. :) I wówczas można by ocenić, czy to co mówisz, zgodne jest z Twoją mową ciała, którego raczej nie kontrolujesz. Ale, gdy widzisz moje skrzyżowane ręce - to na pewno albo nudzisz, albo kłamiesz, albo - chcę już iść, bo nie jesteś dla mnie interesującym człowiekiem. Mam nadzieję, że jednak by do tego nie doszło. :)
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Proszalny Mnie się podobały obie wersje:) Ale masz rację - wiersz powinien być na jakiś czas odłożony. Zawsze tak robiłam, z wyjątkiem dzisiejszego. :( Wyszedł bardziej jak proza. :))) Gdzieś to już czytałam. :)) -
Przez andrew · Opublikowano
@Waldemar_Talar_TalarZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Proszalny · Opublikowano
@Berenika97 Witaj Bereniko :) Pierwotna wersja była po prostu nieskończona. Teraz to widzę. Jestem w gorącej wodzie kąpany, jak coś napiszę, to już, zaraz, chcę pokazywać to innym. Tymczasem wiersz powinien odleżeć jak wino. Na przykład ten fragment: W płomieniu zapalniczki Sylabizuje biały szum O ile lepiej brzmi: Biały szum zapalniczki Sylabizuje płomień Pozdrawiam serdecznie. -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Migrena Bardzo dziękuję! Napisałam go wczoraj, prawie nocą. Nie robiłam do tej pory tak, aby następnego dnia już publikować. Zawsze były nieustające poprawki. Nawet kilka dni. :) Bałam się, że wyjdzie niezbyt ciekawy wiersz. Ale podniosłeś mnie na duchu i bardzo, bardzo Ci za to dziękuję! Piękny komentarz - jak zawsze. Serdecznie pozdrawiam. @andrew Bardzo dziękuję! Twój wiersz ma lekkość, której brakuje w moim. Tam jest pilność i drżąca ręka - tutaj oddech, przestrzeń, ufność w cykliczność. "Bywa szarość" - to akceptacja. Śliczny komentarz. Serdecznie pozdrawiam. -
Przez andrew · Opublikowano
@Berenika97 ... bywa szarość niech nie martwi jutra bo potem wzejdzie słońce lód się stopi dotknie światło ciepło rozleje się nie tylko w duszy nie prześpijmy dziś ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi