Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Proponuję konkurs: “wiersz pisany w pięć minut” zasady: 1.nagle mówimy sobie “start” i od tej sekundy mamy 5 minut na napisanie wiersza 2.przestrzegamy czasu, w przypadku przekroczenia 5 minut - dyskwalifikujemy się 3.miejsce pisania dowolne 4.umieszczamy wiersz poniżej nagrody: nagroda pierwsza – 500 złoty, płatne w 3 ratach przez pana Fidela (e-mail: [email protected]) nagroda druga – zezwolenie wyjazdowe na podróż ku Kubie nagroda trzecia - pocieszenia
Piotr Sanocki Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Włodku, a za dobre chęci jest jakaś nagroda? Pozdrawiam serdecznie
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 proponuję skrócenie czasu z 5 minut do 30 sekund :)
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 badzmy powazni. ale mozna podawac czas pisania, np 3 min i 4 sek
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uh ominąłem konkurs ;(
Klaudiusz Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan naprawdę wierzy w uczciwość uczestników konkursu? jakby ktoś oszukiwał w takim konkursie to byłaba dewiacja... ;))
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 wierze a dobre checi same w sobie sa nagroda.
e-m-e-m Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 30 sekund to kupa czasu. Pana Tadeusza można napisać. Poza tym nie spełnia wymogów UE. I nie jest zatwierdzony przez ministerstwo zdrowia. Protestuję.
Samo zło Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 ale instytut matki i dziecka poparł projekt, a dziś matki wymiatają...to dziecko można jakoś dyskretnie wycjąć:)...sorry, wczoraj wymiatały.
Bartosz_Cybula Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 ja tylko od start jestem ;-)
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 27 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 4 min 20 sek. Dudek broni karnego Szewczenki po upływie jednej gołoty czerwoni krwawili bezładnie a potem dwa razy gol i gol wyłączaliśmy telewizor nagle parada jak przed laty na placu czerwonego spokoju każda zmiana ma ojca i syna trzy knockdowny potem nastały o remis remis dedykuję dogrywka i trafiają we mnie więc będziesz tańczył jak zagrają koniec wieńczy dzieło rzuca się piłka leci jest metr przed bramką
Rekomendowane odpowiedzi