violetta Opublikowano 17 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2024 @Rafael Marius niewiadomo co nas czeka, w Chinach ostatnio uderzył tajfun, taki, że nie wyszedłbyś z domu:) 1
Rafael Marius Opublikowano 17 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja i tak nie wychodzę, bo od kilku dni jestem chory. Kiedyś 3 lata nie wychodziłem. Człowiek się przyzwyczaja. Wszystko ma swoje wady i zalety. 1
violetta Opublikowano 17 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2024 @Rafael Marius życzę ci powrotu do zdrowia, niech ci Bóg błogosławi, bo jesteś kochający Boga. 1
andreas Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2024 @FaLcorN Nic na to nie mogę poradzić;nie posiadam łaski wiary,choć wiem,że to ułatwia życie, a jeszcze bardziej umieranie. Pozdrawiam.
FaLcorN Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam, powodzenia!
Leszczym Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2024 @Dominika Moon Wiedziałem :)) 1
Rafael Marius Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. 1
violetta Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2024 @Rafael Marius są ludzie co uzdrawiają. Kładą ręce i ludzie chodzą, ci co nie chodzili. 1
Rafael Marius Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja już sobie nie robię fałszywych nadziei to tylko na psychikę szkodzi. Znacznie lepiej zaakceptować to co jest. 1
violetta Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2024 @Rafael Marius a ja robię sobie, Bóg uzdrawia i prostuje drogi. 1
Rafael Marius Opublikowano 19 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale nie wszystkich i to też trzeba umieć zaakceptować, bo inaczej to będzie tak jak w przypadku dwóch panów z tego forum, którzy stracili wiarę z tego powodu, że im Bóg nie pomógł. A On nie jest od pomagania tylko od Bycia. "JESTEM KTÓRY JESTEM" "W nim poruszamy się, żyjemy i jesteśmy" Edytowane 19 Września 2024 przez Rafael Marius (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 19 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2024 @Rafael Marius no tak, Bóg nie jest pomagania, on tworzy swój mikrokosmos oddziałujący pozytywnie na innych, nieulegających pokusom. 1
Rafael Marius Opublikowano 19 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej dla wszystkich, bo poza Nim nie ma żadnej realnie istniejącej rzeczywistości. Reszta to tylko ludzkie wyobrażenia, którym wszyscy podlegamy, bo taka jest nasza natura. 1
violetta Opublikowano 19 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2024 @Rafael Marius tak, patrząc na Jezusa, dopiero widzimy rzeczywistość:) 1
Rafael Marius Opublikowano 19 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie powiedziane. I oby jak najczęściej. 1
Rekomendowane odpowiedzi