Jay Jay Kapuściński Opublikowano 24 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 nikt mnie nie zapytał o drogę kiedy głowa spadała melodią przyszłości * * pomiędzy światem i Światem na rozwidleniu jaźni mrocząc lodowate sny krzykiem - diabeł odpukał śpiącym oddechem przestworza
Nula Brzoskwinia Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 pierwsza część zdecydowanie lepsza.wykręślialbym z drugiej lustro i nawiasy. peknięcie może byc :) oczywiście jestem na tak :)
Vera_Ikon Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Hehe... znowu kółko różańcowe, znowu pochlebstwa... I znowu się przyłączę. Lubię Cię czytać JJ pozdr
Gekon Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 czemu mi sie przypomina ,,Pasja''i szatan w studni-lodowej pustyni pozdrawiam
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Anulo Brzoskwinko, dzięki... nie spodziewałem się od Ciebie takich słów, bardzo mi miło! Julio, dzięki. Fajnie, że wpadasz do mnie :) Vero, dzięki, cieszy mnie to. Aga,dzięki... nie ma związku, naprawdę. Pasji nie oglądałem... pozdrawiam
Nula Brzoskwinia Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Jay a moge wiedziec czmeu nie spodziewałes sie ode mnie takiego komentarza? btw. Lubisz Kapuścińskiego? Czy nick zupłnie z innej beczki? :)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. innych przeważnie równasz z ziemią, z tego co zauważyłem ;) a nick zupełnie przypadkowy
Nula Brzoskwinia Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 równam z ziemia :D dobrze wiedzieć :D
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 ja także jestem na tak pomiędzy światem i Światem pozdrawiam ciepło
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Nulo, Arku, dzięki ;)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 dziękuję Ci Lady of the Rain, ale nawiasu się nie pozbędę! ;) pozdr.
stanislawa zak Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 witaj po przerwie, czasu mało, roboty wiele koniec roku blisko, cieszę że zdążyłam przeczytać refleksji naszło mnie sporo, i odniosłam dziwne wrażenie, po przeczytaniu, teraz nie mogę tego określić, za mało czasu.ale chodzi chyba o te mroczące sny- jakoś tak dziwnie brzmią, rozumiemze używasz nietypowych metafor, ale tu chyba sztuka dla sztuki, co?pozdrawiam gorąco ale z szalem.
zielen oczu Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 strach... "nikt mnie nie zapytał o drogę kiedy głowa spadała melodią przyszłości"- nie do pobicia półsłówkami, zauroczona, żegnam a raczej witam natalia
Samo zło Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 czytane kolejny raz nabiera nowego znaczenia. no co...znowu muszę to powiedzieć..dobre. ja już rezygnuje, nie szukam w tobie niczego do czego można się doczepić. patrzę jak na poetę, a nie "poetę". wsuwam do głowy frazy, uczę się na pamięć pierwszej strofy i nareszcie zaczynam rozumieć dlaczego tak długo kołaczę bez odpowiedzi; to nie bóg jest po drugiej stronie, to diabeł. pozdrawiam p.s. a już myślałam, że z "tych" Kapuścińskich:)
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Stan, dzięki. Nie wiem, co Ci napisać... Natalio, dzięki. Wpadaj częściej, nie tyle do mnie, co na forum :) Samo Dobro, dzięki. Nie zawsze, ale często jest... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi