Gizel-la Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 (edytowane) choć w tych chwilach kierujemy się do boga adresatem tej piosenki jest dziś... noga a dlatego, że przez rok ostatni cały zaklinania i modlitwy nic nie dały i żadnego nie ruszyło to świętego ba i medyk nie wymyślił nic mądrego, co ją dręczy, co dolega tak w ogóle że katuje w dzień i w nocy takim bólem więc dlatego proszę ja cię moja miła bądź tak dobra i uspokój się na chwilę obietnicy (jej złamanie groźne skutkach) ja dotrzymam i nie powiem żeś za krótka i za gruba też nie powiem bo niestety częste było to ostatnio epitety choć piosenka raczej nie jest doskonała człowiek w stresie gotów zrobić z siebie wała i utworek - jak napisze - tak napisze ważne by wytrzymać przedstartową ciszę adresatka - dziwnie cicha - jak niemota zobaczymy czy wyciągać będą z błota... Edytowane 15 Września 2024 przez Gizel-la (wyświetl historię edycji) 3
poezja.tanczy Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @Gizel-la Bo co wiara, wyciągnięte To marzenia, jakieś spięte Fajnie napisane. Z lekkością i polotem Na duży plus M.
Gizel-la Opublikowano 15 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @poezja.tanczy bo najlepiej mieć do pary: garstkę z kroplą wiary :) serdecznie dziękuję za odwiedziny! @Hiala cieszę się - uśmiech potrzebny w życiu ;) pozdrawiam serdecznie! @miauczenie owies dziękuję za serduszko! :) Pozdrowienia! 1
Bożena De-Tre Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @Gizel-la Z dystansem do siebie a noga spełnia swoją rolę-:)milo się czyta ..tylko mam nadzieję że „ ręka „ się nie upomni o wiersz-:)Pozdrawiam
Gizel-la Opublikowano 15 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @Bożena De-Tre Bardzo mi miło! Dziękuję za słówko pod tekstem! Ręka jest ostatnio mocno oszczędzana. Niestety - szkodzi zarówno nadmiar jak i niedobór wysiłku :). Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi