violetta Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 @Duch7millenium może zrozumiem:) czuję zmysłami, ale chciałoby się pięknej pogodny, Warszawa zasnuta mgłą, nie ma obiecanego deszczu. Wszystko można udowodnić, że nie ma Boga, że jest, że jestem tylko sama, a wy jesteście projekcją, a może was nie ma faktycznie.
Duch7millenium Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 @violetta Definicja kłamstwa jest prosta: to twierdzenie, że nie istnieje to, co istnieje lub twierdzenie, że istnieje to, co nie istnieje. O ile to drugie jeszcze nie jest szkodliwe, a czasami wręcz zabawne i może zostać uznane za ostateczny wyznacznik kreatywności, to jednak to pierwsze zabija.
Bożena De-Tre Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 @Duch7millenium …kurtyzany w ciekawej formie ,drażniące pawia…zresztą w klatce…musimy wybrać to czego inni potrzebują.Nie musi być przyśmiewczo chodż sarkazm wskazany. @Bożena De-Tre Ciekawie myśli Twe płyną..malujesz obrazy z filozoficznym przesłaniem..brawo.
violetta Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 @Duch7millenium co by nie było, to fajne rzeczy są:)
Duch7millenium Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 (edytowane) @Bożena De-Tre Za ten sarkazm jest więzenie, nie w klatce a w przepaści bez dna. @violetta Fajne? Tak, fajne, sam je przygotowałem :)Zobaczysz po terminie ;) Edytowane 14 Września 2024 przez Duch7millenium (wyświetl historię edycji) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 @Duch7millenium To wybór…sposób percepcji świata nie dla wszystkich.Obawiam się że dość szybko dojdziemy do „ więzień”…jeżeli nie zrozumiemy że wszystko czemuś służy…i jest przez chwilę. @Bożena De-Tre ..a póki co proponuje się większości innych „ tabletkę”albo sektę…lepiej „ opiewać” Świat i odszukać siebie.. Klatki malowane nadzieją-:)To system …przecież…szukanie” łzy …bleble:-)
violetta Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 @Duch7millenium zobacz co się dzieje na świecie? Jak narody ustawiają się przeciwko Izraelowi? Dlaczego jest tyle antysemityzmu na świecie? Dlaczego był holokaust? Dlaczego tak walczą o ziemię w Izraelu? Jezus był Żydem, te wszystkie proroctwa się wypełniają, to nie są katolickie bajki.
Duch7millenium Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 @violettaAntysemityzm? Gdzie Jezus obsusiał stare przymierze ciepłym moczem? Proroctwa? O 7. millenium, które nie są w żaden sposób dosłowne (bo jedynie ks. Obj opisuje czasy końca?) xD Wybacz ale chyba powinnaś jeszcze raz przeczytać Biblię, od deski do deski i zweryfikować wszystko, co wiesz, chyba, że duma nie pozwala.
iwonaroma Opublikowano 14 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @violetta czuł rodzący się potencjał:) @Leszczym :) dzięki
violetta Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 @Duch7millenium nigdy nie będziemy wiedzieć wszystko:) dlaczego się uczymy cały czas:) zobacz jakie demony grasują teraz w katolickich kościołach, bałabym się tam wejść, masakra, trzymam się swoich zasad wychowania i tak jestem szczęśliwa. Niewiadomo kiedy coś nastąpi, wiesz ja cały czas siedzę z pisaniem świętym. To już mój konik, tylko patrzeć gdzie coś huknie. @Duch7millenium a czy lubisz ser kozi?
Duch7millenium Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 (edytowane) @violetta To dobrze, że siedzisz cały czas z PŚ. Może w końcu coś pęknie i spojrzysz na to wszystko, co tam jest napisane w zupełnie inny sposób. Wtedy może to, co napisałem tu, a również i w innych miejscach wirtualnej rzeczywistości wsiąknie i uznasz właściwą zwierzchnośc. Edytowane 14 Września 2024 przez Duch7millenium (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 @Duch7millenium pożyjemy zobaczymy, miłego dnia:)
violetta Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2024 @Duch7millenium o jakiej zwierzchności mówisz? Jezus przyszedł, żeby dać nam przykład miłowania się, żeby mówić, że to jest Jezus, tam w miłości, a nie Bóg, że to on sprawia wszystko, pokazał jak może wyglądać zdrowszy świat, a nie jak teraz jest.
poezja.tanczy Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @iwonaroma Bo potoczne, uniżenie Krótkowzroczne, to spełnienie A co do Twojego wiersza, to się w 100% zgadzam DOKŁADNIE tak jest! M. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @violetta A przerażające jest to jedynie!!! że dziś każdy chciałby być zwierzchnikiem drugiego, a ponieważ ludzie nie chcą” nikogo „ nad sobą”…zasady zapomniane , drogowskazów brak! Pustka i pełne szpitale na przyszłość.Muszą być korzenie…i prawdy pod wiatr( walka o siebie nie kosztem drugiego zagubionego-:).Reszta niech tajemnicą zostanie.Deszczowo i miło się do Ciebie Violetto odezwać..pozdrawiam serdecznie … 1
violetta Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @Bożena De-Tre myślę, że większość nie ma świadomości:) u mnie okienko słoneczko, wczoraj też miałam słoneczko na spacerze:)
Bożena De-Tre Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @violetta …to nadzisiaj opymizmu zamiast słońca-:)Dobrego dnia zatem sobie życzmy. 1
violetta Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @Bożena De-Tre w Warszawie to mogłoby jeszcze popadać:) takie śliczne niebo i już się robi parno powoli:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bożena De-Tre Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @violetta my z dziewczynkami wracamy z parku ..słońce od środka mamy-:)Piękne zdjęcia „ wrzuciłaś”!Dziękujemy x Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 15 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2024 @Bożena De-Tre teraz to ja zrobiło się pięknie, pójdę na spacer:)
Rekomendowane odpowiedzi