FaLcorN Opublikowano 8 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2024 Możesz być bielą na błękicie statkiem nocy i o świcie budzić głębie, spełniać życie Możesz być bielą na błękicie unieść wysoko, nadać sens okular prawdy wpoić w oko wykupić bilet, na wspólny rejs Możesz być bielą, na błękicie pierwszym i ostatnim słowem Serca jedyną, oddechu zasadą życia zamachowym kołem Możesz być bielą, na błękicie jedyną gwiazdą co spełnia noc promieniem światła, na dni orbicie Miłość... Czy świat zna większą moc? 4
viola arvensis Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 @FaLcorN no i pieknie. Można się rozmarzyć na dobre.
FaLcorN Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @viola arvensis Smakowało, to dobrze. Słowa zdały egzamin. Prawda się sama doprawia. Pozdrawiam!
viola arvensis Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @FaLcorN bardzo ładna myśl : Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
FaLcorN Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @viola arvensis Dziękuję za: "bardzo ładna" W prawdzie wszystko się układa i rośnie z prawdą zawsze po drodze i najprościej
Ewelina Opublikowano 10 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @FaLcorN jakby ktoś wciąż poszukiwał całkiem niestrudzenie... i pewnie nie tylko słowami, choć te same w sobie tworzą wyjątkową podróż. 1
FaLcorN Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @Ewelina Zaobserwowałem, że mój los jest wykładany poezją. Jedną rękę na sterze mam ja, drugą poezja. Dla mnie wiatrem jest wszystko. Dla niej słodki uśmiech i ciemne oczy. Pływam meandrująco... by nie było zgrzytów losu. 1
Ewelina Opublikowano 10 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @FaLcorN ciekawe i faktycznie z natury niekolizyjne podejście. 1
FaLcorN Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2024 @Ewelina Pan Los Poetos i codzienność 1
Rekomendowane odpowiedzi