EsKalisia Opublikowano 6 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2024 (edytowane) Zapomnieć o byciu, zatracić się w życiu. Dać się ponieść muzyce W ciągłym rozkwicie Popłynąć jak rzeka Aż do Oceanu jestestwa I spłacić nutom dług Miłością każdej pauzy Oddać Słońcu jasną energię a powietrzu tlen Zwrócić morzu wodę Wydać tchnienie wszechistnieniu I zaciągnąć jeszcze dług Ramionom ukochanego. Edytowane 7 Października 2025 przez EsKalisia (wyświetl historię edycji) 3
iwonaroma Opublikowano 7 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2024 Spodziewałam się tu jakiegoś strasznego pesymizmu, ale nie jest tak źle;)
EsKalisia Opublikowano 7 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2024 @iwonaroma Życie zaskakuje;) 1
iwonaroma Opublikowano 7 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)
poezja.tanczy Opublikowano 8 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2024 @cura Bo oddawać, na to sprawa Bo przydawać, wciąż zabawa Fajnie napisane Duży plus ode mnie :) M.
EsKalisia Opublikowano 12 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2024 @poezja.tanczy Dziękuję! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serio, podoba Ci się sposób pisania? Prościej napisać się nie dało ;)
Adaś Marek Opublikowano 12 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mogę wszystko oddać, ale z tlenem ostrożnie:-)))
Rekomendowane odpowiedzi