Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zjadł planetę ze smalcem i skwarkami Syty niezadowolony pod oknem na świat warczy Krokiem pierwszym wychodzi na pola tytoniu Śliskie miodne dłonie w okruszkach z herbatników wkłada do kieszeni ojca
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo serdecznie pozdrawiam, wiersz nie potrzebuje komentarza, w moim guście:) agnieszka aha i tylko drobna uwaga, dlaczego wyróżniasz strofy wielkimi literami, mam domysł, ale nie wiem czy słuszny:)
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wnosi, wnosi....Tyle,że moze treść dosyć prozaiczną. Pola ale TYTONIU. AAAAAle to już nie moja działka. Państwa interpretacja-mój wiersz.... Peace
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kolejny wiersz z cyklu : "cos napisalam", nic nie kapuje, to prawdziwa poezja nowoczesna pelna gebą, to wiersz o raku płuc? pozdrawiam [sub]Tekst był edytowany przez sterowiec dnia 27-09-2003 17:47.[/sub]
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to wiersz o raku płuc? NIe ...niestety nie. Ale skoro tak go odbierasz, cieszę się. Peace
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Skoro pan się domaga w tak natrętny sposób. Pola tytoniowe to nałogi czyli bzdurne i do niczego nie prowadzące przyzwyczajenia ludzkie. Pierwszy krok-pierwszw i najważniejsze dla czlowieka często są sprawy idiotyczne. Zamyka się w nich, uważąjąc je za najważniejsze. Zamyka się w ten sposób w sobie. Taka wewnętrzna klatka, zrobiona własnymi rękami. Jeśli trzeba jeszcze coś wytłumaczyć, chętnie pomogę. Od tego jestem-A mozę nie od tego? Peace
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Gdybym sama nie paliła, wielce bym się oburzyła. Codziennie rano zapuszczam się na pola tytoniowe, a liście rośliny oraszają mi łydki.
Rekomendowane odpowiedzi