Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 miłość to nie tylko łóżko kochanie erotyką ozdobione ciągłe patrzenie w oczy wspólne drzwi zamykanie miłość to coś więcej niż zaćmienie zorza tęcza jest czymś wznioślejszym czym podpiera się człowiek ten czy ta którzy będą czytać pomyślą pachnie filozofią i bardzo dobrze że tak właśnie miłość to wyższa magia powinna być uwieczniona rzeźbą fotografią obrazem tak wyraźnym by wszyscy do niej się przekonali jej najbardziej zawierzyli by była dlań wyzwaniem którego nie zdmuchnie byle powiew wiatru 4
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 Miłość jako taka nie istnieje, jeśli już: miłość to rozsądek, zaufanie, dystans i poziom IQ - od 125 do 158, koniec i kropka! Łukasz Jasiński
corival Opublikowano 2 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2024 @Waldemar_Talar_Talar Słusznie prawisz Waldemarze. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że czytasz - miłość to miłość - Pzdr.serdecznie. Witaj - istnieje tylko nie każdy ją zauważa - dzięki że zajrzałeś - Pzdr. Witam - cieszy mnie ta słuszność - dziękuje - Pzdr.słonecznie. 3
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 3 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 @Waldemar_Talar_Talar To dlaczego mnie nie zauważa? Więc? Inaczej: to ja mam ją zaważyć i poświęcać się dla niej, tak? Nie, niech pan nie gada głupot - miłość nie istnieje, natomiast: istnieją gody dwunożnych ssaków agresywnych i konkurencyjne walki. Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi