Triengel Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 (edytowane) Ręce mam związane Porzucony w ciemnym pokoju Ruszyć się nie mogę O pomoc ciągle wołam Grube otaczają mnie ściany Zagłuszają one wszystko Drzwi zamknięte szczelnie Więc nawet gdybym chciał Uciec bym nie zdołał Świat ten niesprawiedliwy Osądził człowieka dobrego Krzywdy nigdy nie zrobiłem A traktują mnie jak śmiecia Izolują od społeczeństwa Głodzą i samotnością torturują Słońce mi zabrali Świeżego powietrza nie wpuszczają Na niechybną śmierć mnie zostawili Dłużej już nie dam rady Zaczynam się gubić W tych mrocznych ciemnościach Tak bardzo się boję W dodatku chyba nie jestem sam Coś tu na mnie czyha Pożre mnie zaraz żywcem Słyszę jak warczy Czuję jego wzrok na sobie Kolejny stwór się pojawił Jest ich coraz więcej Otoczyły mnie z każdej strony Niech ich ktoś stąd zabierze "Pomocy!" *** Pacjent rzuca się i szarpie Lekarze rozkładają ręce Kolejna pielęgniarka zaatakowana Utrzymać go nie mogą Żaden lek nie pomaga Boją się o swoje zdrowie Więc go znów zamknęli W trosce o bezpieczeństwo Jego i personelu Zostawią go samego Na pastwę losu Do końca jego dni... Edytowane 20 Sierpnia 2024 przez Triengel (wyświetl historię edycji) 5
jan_komułzykant Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Triengel Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @jan_komułzykant Słuszna uwaga, dziękuję za zwrocenie uwagi! Czasami małe chochliki się przytrafią, których nie zauważam
Stary_Kredens Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @Triengel ja też pozwolę sobie zauważyć że czyhać piszemy tak właśnie, ale ogólnie moim zdaniem dobry wiersz, przejmujący , jest w nim zawarta bezsilność i totalne niezrozumienie niby Kredens pozdrawia
Triengel Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 @Stary_Kredens kurczaki dużo tych błędów się znalazło, dziekuje za zwrócenie uwagi :)
Rekomendowane odpowiedzi