Somalija Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 (edytowane) @Somalija A do usług, madame... Łukasz Jasiński Edytowane 27 Stycznia przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 27 Stycznia przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 @Łukasz Jasiński dziesięć lat temu też byłam taka szczęśliwa:) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 (edytowane) @Somalija Łukasz Jasiński Edytowane 27 Stycznia przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , nieźle wygląda francuski w polskiej pisowni... ale piosenkę Pan chyba źle zaadresowował, to nie ja uczę się tego języka... 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 (edytowane) @Somalija Po prostu pokazuję pani własny świat, jako osoba niesłysząca polegam na własnych dłoniach - odbieram drgania za pośrednictwem smartfonu i napisach - czytam, niech pani mi powie - jako osoba słyszącą - jakie wybieram muzyki? Łukasz Jasiński Edytowane 22 Sierpnia 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 @Łukasz Jasiński Róznorodne i wspaniałe... 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2024 (edytowane) @Somalija Dzień dobry, czyli mam wrażliwe dłonie, większość ludzi tego nie potrafi i dziękuję za odpowiedź... Łukasz Jasiński Edytowane 27 Stycznia przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2024 @Łukasz Jasiński W skórze mamy dżunglę zmysłu dotyku, są nagie zakończenia nerwów i tak zwane ciałka dotkowe. Wśród ciałek dotykowych jedne odbierają podmuch wiatru inne lekkie dotykanie, jeszcze inne ucisk... w skórze są też pojedyncze komórki światłoczułe... zresztą skóra to największy narząd naszego ciała, odziedziczona po rybach, płazach udoskonalona przez dinozaury... 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2024 (edytowane) @Somalija Mówiłem o czymś innym, zresztą: nie ważne już, a poza tym: nie mam czasu dla głupot - nauk ścisłych i panów w czarnych sukienkach, którzy między sobą ple i ble i ple, a jak ognia unikają bezpośredniej konfrontacji ze mną - CUD-em (Ciałem i Umysłem i Duszą - trzy pierwsze litery), także: pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym, przypominam: Jezus Chrystus był filozofem uniwersalnej miłości i nie jest moim autorytetem moralnym - moim autorytetem moralnym jest Konstytucja Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej i ma ona pochodzenie masońskie, miłego dnia. Łukasz Jasiński Edytowane 23 Sierpnia 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2024 @Łukasz Jasiński Dość szybko, Pan traci cierpliwość i wraca do swojej mantry... Odbiór bodźców jest indywidualny... 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2024 (edytowane) @Somalija Tak? Jest pani pewna siebie? Pani Agnieszko, niech pani założy specjalne waty na uszy i niech pani zacznie dłońmi słuchać piosenki i nie wmówi mi pani, iż nauki ścisłe są wyżej w hierarchii intelektualnej od nauk humanistycznych i nie wiem czego pani ode mnie chce - jest przecież pani matką i mnie pani traktuje jak dziecko - nic dziwnego, proszę łaskawej pani... Nikt, dokładnie: nikt mi nie wmówi, iż jestem chrześcijaninem, jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym i nie mam siły już polemizować z panami w czarnych sukienkach, jeśli już: to musi być bezpośrednia konfrontacja przy świadkach i bez żadnej Bibuły, ojej, Pisma Świętego, to samo dotyczy telewizji i radia - mogę tam występować, tak: na moich warunkach - na żywo, dlaczego na żywo? Aby uniknąć manipulacji, proste i logiczne? Łukasz Jasiński Edytowane 27 Stycznia przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Jasiński Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 27 Stycznia przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 @Łukasz Jasiński Cytując klasyka : "Można i tak..." 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 (edytowane) @MIROSŁAW C. A pewnie, iż można, a dlaczego nie? Łukasz Jasiński Edytowane 27 Stycznia przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 @Łukasz Jasiński fryteczki takie swojskie to fajne:) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 (edytowane) @violetta A gdzie przeprosiny? Łukasz Jasiński Edytowane 27 Stycznia przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 @Łukasz Jasiński ja się nie obraziłam także nie ma co:) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 (edytowane) @violetta Przeprosiny, proszę pani, są zasadą kultury osobistej i prawidłowej postawy obywatelskiej, a zresztą: niech pani robi jak uważa - mam to powyżej uszu. Łukasz Jasiński Edytowane 24 Sierpnia 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi