Ten utwór został doceniony przez użytkowników. sisy89 Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2024 pożółkłe dłonie wciąż planują każdy ruch i dotyk muśnięte przez przypadek sennie chowają swój wstyd między palcami bliskość to zwykle trudny temat dla ludzi oswojonych z samotnością 8
viola arvensis Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @sisy89 samotność tez trudny temat, a mozna o niej pisac niemal tyle co o miłości. Ładnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
sisy89 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @viola arvensis to prawda! Bardzo dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 piękne samotność ludzi starszych żyjących przecież w tłumie czy ktoś ją zauważy czy może zrozumie :)) 1
lena2_ Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Ładny wiersz:)chociaż w puencie bardziej pasuje mi słowo "nieoswojonych z samotnością"...pozdrawiam serdecznie:) 1
sisy89 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @lena2_ hmm muszę to przemyśleć :) Dziękuję i pozdrawiam :) @Jacek_Suchowicz dziękuję :)
Łukasz Jasiński Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 (edytowane) Jakieś dwa tygodnie temu wróciłem z mokotowskiego ratusza na Rakowieckiej i nie mogłem otworzyć drzwi - dolny zamek się zepsuł i byłem w administracji - nie pomogła mi, patrz: Karta Praw Osób Niepełnosprawnych (jestem osobą niesłyszącą i posiadam umiarkowany stopień niepełnosprawności), pojechałem do hostelu do mamy na Rembertów (mama nie otrzymała lokalu socjalnego, chociaż: jej jak psu buda przysługuje - jest na emeryturze i pracuje), mama zadzwoniła po brata i przyjechał z narzędziami - nic z tego, więc: wróciłem do hostelu - już podchmielony - wynająłem nockę za sześćdziesiąt złotych i w biurze urzędowała starsza pani - pocałowałem ją w żółtą dłoń z plamkami, dobrze zrobiłem? Dopiero na następny dzień przyjechał ślusarz i mogłem wejść do własnego mieszkania... Serdecznie zapraszam na wiersz pod tytułem - "Parasol" - opublikowałem tam zdjęcie rodziców (ojciec już nie żyje) i historię moich przodków. Łukasz Jasiński Edytowane 18 Sierpnia 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Rafael Marius Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Również do tej grupy można zaliczyć dużą część niepełnosprawnych, odciętych od społeczeństwa różnorakimi barierami. 1
sisy89 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @Łukasz Jasiński dziękuję za obszerny komentarz, chętnie zajrzę do wiersza. Pozdrawiam serdecznie :) @Rafael Marius niestety, ale pewnie masz rację... Dziękuję za komentarz. 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @sisy89 Koniecznie, proszę pani, komicznie, będzie pani bardzo zaskoczona... Łukasz Jasiński 1
sisy89 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @Hiala dziękuję i pozdrawiam :)
Łukasz Jasiński Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @Łukasz Jasiński Ojej, powinno być koniecznie, zamiast: komicznie... Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi