Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2024 (edytowane) rzygać mi się chcę na widok polityków którzy o własne dupska się troszczą zapominając o tych którzy im stołki załatwili zawierzając ich obietnicom rzygać mi się chce widząc głupkowate uśmiechy na ich spasionych mordach którzy o głodnych zapominają pomimo że na stołach wiele im żarcia pozostaje rzygać mi się chce słysząc jak oni cwanie bronią się przed wymiarem zwanym prawem konstytucyjnym które ponoć wszystkich na równi ma w tym kraju obowiązywać Edytowane 14 Sierpnia 2024 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Adaś Marek Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2024 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Tyle się w kraju narodziło ostatnio odmian prawa, że nie sposób docieć które prawo jest prawem. Torsje nie pomogą panie Waldemarze, szkoda zdrowia. Pozostaje mieć cierpliwość, za parę lat się zmieni, tylko czy doczekamy? Edytowane 14 Sierpnia 2024 przez Adaś Marek (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twój komentarz - dziękuje - Pzdr.serdecznie. Witaj - no właśnie czy kiedyś się to zmieni - małe zmiany na lepsze już widzę - Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi