Agnieszka Charzyńska Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Pod kopułą z trzech tysięcy nieuchronności Blask rozpada się na wielokrotność huków Ziemia wydała z siebie krzyk zranionego zwierzęcia Świdrujący w uszach wszechświata Jak jęk przestrzeni rozrywanej ostrzem Blask rozpada się na wielokrotność huków Pod kopułą z trzech tysięcy nieuchronności Ziemia wydała z siebie krzyk zranionego zwierzęcia Nieistnienie wyzbywa się istnienia Jak jęk przestrzeni rozrywanej ostrzem Świdrujący w uszach wszechświata Pod kopułą z trzech tysięcy nieuchronności Nieistnienie wyzbywa się istnienia Jak jęk przestrzeni rozrywanej ostrzem Ziemia wydała z siebie krzyk zranionego zwierzęcia Świdrujący w uszach wszechświata 5
Agnieszka Charzyńska Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2024 @Hiala echo fali uderzeniowej
befana_di_campi Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2024 @Agnieszka Charzyńska Nawet ciekawe te repetycje :) Podobają się :)
Agnieszka Charzyńska Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2024 @befana_di_campi mam zestaw pantum, mogę wklejać po kolei. Sonetów też mam zestaw. Oczywiście wszystko militarne.
corival Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2024 @Agnieszka Charzyńska Ciut przerażająca wizja. Pobrzmiewa jak rozchodząca się w przestrzeni fala uderzeniowa. Raniąca, niszcząca... Pozdrawiam :)
Agnieszka Charzyńska Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2024 @corival bo to jest właśnie o tym 1
Stary_Kredens Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2024 @Agnieszka Charzyńska czuć i słychać ten krzyk Kredens pozdrawia
corival Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2024 @Agnieszka Charzyńska Czyli dobrze odczytałam intencje.... Pozdrawiam ponownie :)
poezja.tanczy Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 @Agnieszka Charzyńska Co ten wszechświat, jak założy Kto się spać wcześniej położy Ciekawy wiersz Ale mroczny, M.
Agnieszka Charzyńska Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 @poezja.tanczy czy noc zimowa w połowie lutego nie jest mroczna?
Rekomendowane odpowiedzi