Liero Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 (edytowane) Poczekalnia, Informacja, Chcę więcej. Wiatrak daje pracy rytm, Coś kręci... Wypełnić formularz, Wpisać, Dostać datę, Odbębnić etat, Zrobić, Nic poza tym. Z drugiej strony taki wpis, Jeden z wielu, A priorytet. Pół tych pytań: "Patrz na drzwi" Odpowiedź na wiele z nich, Masz na szybie. Nie rozumiem, tak jak Pani, Lecz nie chce przekraczać z granic, Żadnej więcej. Ja myślę, że nie rozumiesz, Ty, że przyjąć się nie umiem, I się kręci. Edytowane 2 Sierpnia 2024 przez Liero (wyświetl historię edycji) 3
befana_di_campi Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze podpatrzone Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
corival Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 @Liero Doskonale zauważone i zgrabnie ubrane w słowa. Pozdrawiam :)
Liero Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 @befana_di_campi Dzięki, trochę tam byłem :D @corival wdzięczne dzięki, pozdrawiam:)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Powinno być "chcę" Łukasz Jasiński
poezja.tanczy Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2024 @Liero Co zakręcone, jaka zwada To pobudzone, budzić sąsiada! Ciekawe. Fajny wiersz Nie na odstrzał, M. 1
Liero Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2024 @poezja.tanczy dzięki, pozdrawiam! 1
Rekomendowane odpowiedzi