Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Jedni trzęsą tutaj posadami, a jeszcze inni fasadami, ale obie te grupy przy tej okazji trzęsą portkami. Warszawa – Stegny, 02.08.2024r. 9
Amber Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Leszczym Bez pudla – spostrzeżenie. 1
Leszczym Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Amber Tak, to tylko spostrzeżenie, nic odkrywczego w sumie :) @Hiala Również pozdrawiam ;)
Leszczym Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Dagmara Gądek Czy Ty przypadkiem nie masz jakiegoś tomiku na bilansie? Bo coś tam zajrzałem w nety ;)) Akcja tego tekstu rozgrywa się na naszym świecie, na tej planecie :) Pozdro M.
Rafael Marius Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Leszczym Zabawnie. Tak było jest i będzie dopóki będzie istniał system. 1
corival Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Leszczym Ciekawie ubrałeś w słowa. Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Rafael Marius Oj system będzie istniał zawsze, pytanie tylko jaki, czy trochę lepszy, czy trochę gorszy :// @corival Super :) 1
Leszczym Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Dagmara Gądek o to super, odezwę się w sprawie na priv. 1
wierszyki Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Z przodu, z tyłu, a gdzie plecy? Udany łańcuszek. 1
Ewelina Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 @Leszczym I tak bywa. Zgrabnie ujęte. Pozdrawiam serdecznie:) 1
Leszczym Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 @agfka można byłoby coś dodać, że jeszcze nie wiem trzęsą wnętrzem, ale niech już tak zostanie. Jest podstawa i jest fasada czyli to co z wierzchu, to w gruncie rzeczy najważniejsze rzeczy :) @Ewelina Dzięki, ot coś mnie naszło ;)) 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 @Leszczym Czas obłudy. Pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 @MIROSŁAW C. Tak. Ale jest pytanie, a żyję tutaj przynajmniej w sposób dosłowny i nieegzystencjalny pierwszy raz, a więc czy przypadkiem zawsze tak nie było? A jeśli tak było zawsze, to czy zawsze tak nie będzie? Nie wiem.
MIROSŁAW C. Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 @Leszczym Mam pewne obawy, że... Ale trzeba mieć nadzieję... 1
Leszczym Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2024 @MIROSŁAW C. Napisałem o tym właśnie wiersz pt. Fasady, ale nie wiem czy jest czy go nie ma na forum :) Wiesz to taki mój od wczoraj dwuwpis :)
poezja.tanczy Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2024 @Leszczym Bo na trzęsie, się rozchodzi I w tym mięsie, tak zaszkodzi A Twoje pisanie nie szkodzi :) Na plus, M.
Rekomendowane odpowiedzi