Norbert Serniczek Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Lipcowym gorącem, Szumem lasu, Pełnym słońcem, Przyjaciela pożegnałem, W dalszą drogę Go wysłałem, Co przyszło Odejść musi, Oto najważniejsze Prawo śmierci I życia, Ponad wszystkimi innymi, Dla każdego Równymi, Więc złożyłem go Na wieczny sen Między dwoma Korzeniami, Przy zawalonym drzewie, I tylko z góry Spogląda na dół Błękitne niebo Nad nami 30.07.2024 7
Kwiatuszek Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Norbert Serniczek Bardzo ładny przekaz. Pozdrawiam serdecznie!
Somalija Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Norbert Serniczek Ładne upamiętnienie... Pozdrawiam, A. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Wiesław J.K. Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Norbert Serniczek Według mnie, każde pożegnanie jest smutne i pozostaje tylko nadzieja, że nie na zawsze. Pozdrawiam!
corival Opublikowano 2 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2024 @Norbert Serniczek Ladne epitafium... niestety bywa i tak... Pozdrawiam :)
Łukasz Jasiński Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2024 I tak też można... Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi