Maciek.J Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2024 dla Ciebie... Niech ten dzień trwa dla Ciebie nie krótko i nie długo tylko tak dokładnie w sam raz gdyż wiem czym dla człowieka jest czas i czym dla Ciebie był i jest teraz Aniutko Kiedy dziś myślisz o jakimkolwiek spotkaniu niech Twoje serce dobrych ludzi spotyka dobra gwiazda na niebie niech nie znika wtenczas spotkasz wyśnione marzenia Aniu I choć raz niech wszystko będzie niczym bajeczką niekoniecznie tylko taką czytaną dziecku na noc niech dobry anioł zawsze szepcze tobie dobranoc a rano wita za to, że masz serce w sercu Aneczko A mnie niech już nic do niedobrego nie skusi bądź szczęśliwa choć trochę radosna i zdrowa niech już od dzisiaj to mnie boli o wszystko głowa ta sama co pisze teraz laurkę dla Ciebie dla Anusi Niech ten dzień będzie radosną porą poranną i zawsze co dobre niech się rodzi Tobie o świcie jak piękny lipcowy dzień niech będzie twoje życie bo pięknym jesteś człowiekiem tak mądrym Anno 1
FaLcorN Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 10x Warto szukać odpowiedników lub inaczej formułować myśli w słowa pozdrawiam
corival Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2024 @Maciej_Jackiewicz Nad formą można by popracować, ale pomijając to... piękne życzenia... Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi