Starzec Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 w lipcu odczuwam symptomy frustracji lato się kończy 6
befana_di_campi Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 @Starzec Za to zaczyna mój ukochany sierpień Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Marek.zak1 Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 Taka prawda. Dni coraz krótsze, chłodne noce po Świętej Ance, zmierzamy ku zimie. 1
befana_di_campi Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 @Marek.zak1 Nie potrzeba świętej Babusi, bo tego roku w czerwcu też mieliśmy minusy :-)))
Nata_Kruk Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 @Starzec... również lubię lato i zawsze mi żal, gdy mija, ale... przed nami urocza, jak co roku, złota polska... :) 1
iwonaroma Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 Boże, człowieku, toż to pełnia lata :) 2
Placebo Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 Jeszcze tylko Wszystkich Świętych i święta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Starzec Opublikowano 25 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Placebo o to,to,to,to :)) dziękuję i pozdrawiam:) @iwonaroma :))))), dla mnie lato, to czerwiec i lipiec :) dziękuję i pozdrawiam:) @Nata_Kruk jeśli złota, to nie mam nic przeciwko, ale....... :)) dziękuję i pozdrawiam:) @Marek.zak1 nic dodać nic ująć :)) dziękuję i pozdrawiam:) @befana_di_campi każdy ma swoją miłość :) Dziękuję i pozdrawiam:) @Dagmara Gądek i wszystko w temacie:) dziękuję i pozdrawiam:) 1
poezja.tanczy Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2024 @Starzec Bo co na końce, się rozchodzi To zaskrońce, piękno się płodzi Każda pora roku po swojemu A wiersz mądry, M.
Rekomendowane odpowiedzi