Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2024 (edytowane) żeby nie los inaczej bym żył nie bałbym się trudnych dróg żeby nie los nie martwił bym się byle czym żył bym po swojemu ale niestety los to prawda która zawsze racje ma tak moi mili los to potęga i choć bym się starał nie wygram z nim to on rozdaje karty nie pokonam go choć bardzo bym chciał dlatego martwię się czym mnie zaskoczy czy radę mu dam wiem ktoś z was powie los to nie koniec świata to wypadkowa chwil która czasem pomaga nie zawsze jest na nie więc czego się bać być może los wie co robi a ja niepotrzebnie wątpliwości mam jednak czasami boje się jego drzwi za którymi niepewność śpi Edytowane 15 Lipca 2024 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
sisy89 Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2024 Nigdy nie wiadomo co los nam przyniesie i też nie na wszystko mamy wpływ. Co ma być to będzie, więc pozostaje brać to, co da nam życie :) Pozdrawiam serdecznie
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dużo prawdy w twym komentarzu - dzięki za czytanie - @Kasia Koziorowska - @Andrzej P. Zajączkowski - dziękuje -
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2024 @Rafael Marius - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi