Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 czym są myśli lekarstwem a może to trucizna która w głowie miesza czym są myśli sposobem czy wypadkową życia która kuleje czym są myśli korytarzem pełnym drzwi czy nicością czym są myśli sposobem na życie czy zwykłą ciemnością czym są myśli sposobem na lepsze udające udane a może myśli to farsa która człowieka wyśmiewa... Kurka wodna sam nie wiem czy warto myśleć czy nie 5
Stracony Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 Ładnie to napisałeś. Pamiętam ,jako młody chłopak , leżałem na łące, obok pole kwitnącego rzepaku i patrzyłem w niebo na białe przesuwające się powoli obłoki. O niczym nie myślałem i wtedy raz jeden w życiu wiedziałem czym są myśli.
corival Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Myśleć mimo wszystko warto jak sądzę... w końcu po to został nam dany mózg o więcej niż jednym zwoju. Pozdrawiam Waldemarze :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za ciekawy komentarz i czytanie - Pzdr. Witam - ale taka mała chwila bez myśli nie zaszkodzi - dziękuje za kolejne czytanie - Pzdr. 1
Rafael Marius Opublikowano 15 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Różnie bywa.
Rekomendowane odpowiedzi