Liero Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 Podobno się z wiekiem mądrzeje, A na starość zapomnieć prościej. Gdzie zatem leży granica, Gdzie myśli przechodzą bezgłośnie? To mądrzej być starym, czy młodym? Nie mów mi tylko, że mniej więcej. Za młodu królową ambicja, Na starość król "Jakoś to będzie". Spokojnie, znajdziemy odpowiedź, Pytania spiszę w notesikach. Obym tylko zapamiętał, Jak potem to trzeba przeczytać... 5
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 intelektualnie tekst rozwala, nawet nie wiem co napisać - przyznaję ze skruchą :)
Liero Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 @Jacek_Suchowicz nie wiem czy dziękować czy przeprosić Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
corival Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 @Liero Doprawdy... świetnie zauważone. Młodość dodaje skrzydeł, na nich leci się wysoko... ... To ta ambicja. Na starość nie tylko łatwo się zapomina, ale i doświadczenie, rozsądek nabyty z wiekiem, hamuje zrywy. I jeden i drugi wiek ma plusy i minusy. Puenta mnie pokonała ;) Pozdrawiam :)
Liero Opublikowano 15 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2024 @corival piękne dzięki, trzymaj się :) 1
Rekomendowane odpowiedzi