Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 6 Lipca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 (edytowane) W czasach, nie wiem nowej erze jakiejś, sado – maso, maso – sado masz za friko. I masz tego tak dużo, że aż cię boli za bardzo i nawet niezabawnie. I nawet ty pokojowy poeto lub pokojowa poetko musisz czasem podnieść na nich pióro za co zaraz oberwiesz, bo równowaga musi być w przyrodzie zachowana. Warszawa – Stegny, 06.07.2024r. Edytowane 6 Lipca 2024 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 8
Amber Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @Leszczym Na poecie ciąży odpowiedzialność za słowo, jest przywilejem być pokojowym poetą. Dowcipny tekst ze szczególnym przekazem. Pozdrawiam:) 2
Leszczym Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @Amber ktoś mi kiedyś powiedział, notabene bardzo mądry człowiek i sympatyczny bardzo, że ja prowadzę taktykę zaczepno - obronną :) No tak już mam... taki człowiek po prostu... Oczywiście też pozdrawiam wiedząc doskonale, że tutaj chyba nie bardzo da się pozdrawiać... 1
Amber Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @Leszczym Pozdrowienia przyjęte, a w piłce nożnej Viva Francja :)) 1
Leszczym Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @Amber No dla mnie akurat Viva Anglia, Francja potem Hiszpania :) W tej kolejności :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @jan_komułzykant Bardzo dziękuję!!! Uwielbiam akurat tego rapera :) No naprawdę dziękować !!!! 1
Bożena De-Tre Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @Leszczym ...zaczepno obronną ale zawsze przekaz i treść . Inaczej się nie da i nie warto....nie wartościując oczywiście.To my wybieramy słuchaczy...tak przynajmniej chciałabym wybrzmieć.Z pozdrowieniem...i książka w drodze. @Dagmara Gądek ....przecież i tak pozostanie głuchy śmiech pokoleń i ocena zjadaczy chleba....a i wolność nie dana na zawsze.To może rzeczywiście Viva arte... a płonące żyrafy niech zostaną zagadką dla kolejnych pokoleń. 1
Amber Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 (edytowane) @Leszczym Viva Holandia :)) Francja i Hiszpania. Może jeszcze ktoś inny zgłosi kalkulacje na euro 2024. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe czyja przepowiednia się spełni... Edytowane 6 Lipca 2024 przez Amber (wyświetl historię edycji) 1
poezja.tanczy Opublikowano 6 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2024 @Leszczym Bo dla równowagi, to się stosuje Bo dla przeciwwagi, się porównuje Fajnie. Jak to u Ciebie Z uśmiechem Pozdrawiam miło, M. 1
Leszczym Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Dagmara Gądek Dlatego pokojowe muszą się burzyć czasem. Pokojowi również. Ale to tylko garść słów jest. Chciałbym być alfa, ale nie jest mi to dane. Za bardzo "oberwałem" w przeszłości :// @Bożena De-Tre Żyjesz twórczo i zagadkowo i ciekawie jesteś tutaj po swojej śmierci. Ten real tak ma :)) Czy polecam takie podejście to inna sprawa, ale tak faktycznie bywa... @Amber Zobaczymy ;)) W końcu zostały już tylko 4 drużyny w grze :) @poezja.tanczy Jak zawsze fajny staranny komentarz :) Dziękować :) 2
Leszczym Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Dagmara Gądek No zdaje się jestem alfą tylko w intencjach albo ewentualnie fałszywym alfą ;)))) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Leszczym Alfina pozdrawia-:)Teraz tak: żyję twórczo i zagadkowo i wciąż „ podglądam” twórczych ludzi.Podziwiam po prostu za wszystko…chęci i owagę..pozdrawiam „Portalowców” od Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Bożena De-Tre Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Dagmara Gądek Za Waszą super gre „ słowną”. Nie znam języka a zabawa przednia… 1
iwonaroma Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Leszczym pozdrawiam z pokoju :) 1
Leszczym Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Dagmara Gądek rozumiem Twoją prowokację, a nawet może prewencję, ale nie dziękuję :)))) Choć i ja nie uniknę obsmarowania tutaj kogoś, bo takim jak ja nieobsmarowywanie po prostu nie idzie :))) @Bożena De-Tre ja może nawet wierszyk z tego wyklaruję ;))) Wiesz o gościu który myśli, że jest alfą, a nim nie jest, choć nim być chce, albo jest tylko udawanym i fałszywym alfą - oj można tekścik z tego wykrzesać. No i nawet zarywa pannę jakąś a ona zaraz widzi że to fałszywka i jest kłopot. Często taki jest, bo to popularne jest zjawisko rozminięcia w oczekiwaniach :))) @iwonaroma ja pozdrowień tutaj nie oczekuję, a nawet wprowadzają mnie one w stan zmieszania ://
Bożena De-Tre Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Leszczym Właśnie skończyłam dzięki Wam mój wiersz.Nie jest bynajmiej przyśmiewczy…..tytuł”Płonąca Żyrafa” -:).Niebawem…dobrego wieczoru w ten piękny letni czas zatem… 1
violetta Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 Może wygra Hiszpania, oni są super gracze:) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @jan_komułzykant Janku-:)Nie narzekamy-:)Do roboty..i już pierwsza liga jesteś..ani się oglądniesz-:)
iwonaroma Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Leszczym ;) ok, to nie pozdrawiam z nie pokoju ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi