Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2024 wiejska zagroda na dnie studni księżyc żuraw podgląda 4
Adaś Marek Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Pięknie przenosi w okres dzieciństwa, kiedy byliśmy także ciekawscy i swawolni, a tutaj myślę, że ta ciekawość "ptaka" i księżyca jest wzajemna.
Konrad Koper Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Poetycka anegdota...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że czytasz i komentujesz - dziękuje serdecznie - Pzdr.zadowoleniem. Witaj - ten ptak to stary żuraw do wyciągania wody - miło że czytasz - Pzdr. Witam - dokładnie tak - miło że czytasz - Pzdr. Witaj - ten ptak to stary żuraw do wyciągania wody - miło że czytasz - Pzdr. 1
corival Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Świetnie uchwyciłeś moment. Nocną porą w dawnych studniach tak właśnie było... księżyc przeglądał się w studziennej wodzie, a żuraw z ciekawością zerkał, a niekiedy zapuszczał żurawia. Pozdrawiam :)
Adaś Marek Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2024 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar @Waldemar_Talar_Talar Pięknie przenosi w okres dzieciństwa, kiedy byliśmy także ciekawscy i swawolni, a tutaj myślę, że ta ciekawość "ptaka" i księżyca jest wzajemna. @Waldemar_Talar_Talar Właśnie dlatego umieściłem ptaka w cudzysłowie Pozdrawiam Edytowane 5 Lipca 2024 przez Adaś Marek (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi