Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2024 niczym nie wyróżniała się od leżących obok jednak po nią sięgnąłem by w domu postawić na stoliku przy nocnej lampce ona zaś za to że ją wybrałem co wieczór gdy gaszę światło szumem opowiada na dobranoc mi bajkę o głębinach barwniejszych od zorzy i tęczy które ciemności rozjaśniają ukazując kwitnące tam życie ja zachwycony zasypiam przeniesiony do cudownej krainy z jakiej na brzeg wyrzuciły ją morskie fale 5
corival Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Tym razem trafiłeś w mój klimat Waldemarze. Łatwo mi było wczuć się w treść, jako że również posiadam muszlę, która opowiada historię morskiego życia. Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że ujęła - o to autorowi chodzi - Pzdr. Witam - cieszy mnie owe trafienie - jest miłe - Pzdr. serdecznie. @Triengel - dzięki za serce - 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Natuskaa - dziękuje - @Leszczym - dziękuje -
Rekomendowane odpowiedzi