violetta Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 @corival odnośnie do innych halpogrup genetycznych ;) musisz sobie poczytać i przejrzeć net pod tym kątem:) to sobie uświadomisz skąd pochodzimy, my Polacy :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zabytków jest mało, ale są:) gdzie mieszkałam od dziecka już byłam o tym uczona:)
corival Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 @violetta Przyznam, że ręce mi opadły... W sprawie etnosów jednak odsyłam Cię do fachowej literatury... Co do drugiej kwestii w zasadzie też. Cóż nauczyciele bywają rozmaici... Pozdrawiam :) 1
violetta Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 @corival nie wierzę AI, bo już węszą w necie i śledzą nasze wybory:)
Rafael Marius Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Był nauczany przymusowo w ramach sowietyzacji. Traktowany jako język okupacyjny. 1
corival Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 @violetta A do czego ta odpowiedź, bo nie rozumiem? Hmmm... 1
violetta Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 @corival do całokształtu, jak żyję, to nie słyszałam, żeby kto mówił o wakacjach jako kanikuły:) a Morsztyn oskarżony był zdradę stanu, nie ufałabym mu:) czekają nas czasy, gdzie każdy, w tym urzędy, pracodawca będzie wiedział co czytasz, a dlaczego masz takie słabe stanowisko, co jesz etc. Gdy będziesz miał słabą pozycję, nie dostaniesz się na dane stanowisko. Już zaczęła się hierarchia osobowości w necie. Obudźcie się ludzie i nie czytajcie na wikipediach głupot. AI was rozpracuje, gdzie zostawiacie wiadomości i jakie:)
corival Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 @violetta Czy ja w swojej odpowiedzi, a w zasadzie w swoich odpowiedziach, wspominałam cokolwiek o internecie? Nie, to Ty Violu zachęcałaś mnie do jego eksploracji, czego nie podjęłam. No nic, chyba czas kończyć naszą konserwację pod tym tematem. Pozdrawiam :) 1
violetta Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 @corival dobrze, dużo uśmiechów :)
Amber Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 @Rafael Marius Niestety prawda. 1
Amber Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 Dziękuję wszystkim za czytanie i serduszka. Pozdrawiam.
Bożena De-Tre Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 @befana_di_campi Ps @Bożena De-Tre To są rażące błędy.
Tectosmith Opublikowano 15 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2025 @Amber Sugestywny, filmowy obraz. Dobra praca przestrzenią i ruchem, a puenta z pasażem „donikąd” bardzo ciekawa. Pozdrawiam serdecznie 1
Amber Opublikowano 15 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2025 (edytowane) @Tectosmith Ten wiersz jest inspirowany twórczością Ursula K Le Guin. Ona miała niebywałe wyczucie do opisów niezidentyfikowanych krajobrazów. Ciekawym jest fakt, że jej ojciec był antropologiem i jej opisy niejako bazują na jego badaniach. Miło, że ten wiersz zwrócił Twoją uwagę. Pozdrawiam cieplutko.:) Edytowane 16 Grudnia 2025 przez Amber (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi