Leszczym Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 (edytowane) Ona - wcale nie A i proszę tego nie mylić z jakąkolwiek miłością - dała mi tylko lekce lekcję nielekką. Ja oparzony odbiegłem od tej sytuacji zupełnie niepocieszony. Warszawa - Stegny, 29.06.2024r. Edytowane 29 Czerwca 2024 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 5
Amber Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @Leszczym Jesteśmy nauczycielami i studentami w tym samym czasie. Przypuszczam, że A też wyniosła coś z lekcji. Pozdrawiam :)) 1
Leszczym Opublikowano 29 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @Amber Zaznaczam, że to jest również o tzw. szemranych podmiotach w postaci "wydawnictw" od których nieustannie się odbijam ;)) Ale proszę się nie obrażać - takie randki mają na koncie wszyscy i oni i one też :// Taki lajf :// 1
Rafael Marius Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @Leszczym Nie ta to będzie następna.
Leszczym Opublikowano 29 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @Dagmara Gądek Napisałem to co trzeba. Tak sądzę. A tak poza tym właśnie sobie uświadomiłem, co mi Tonight Black Eyed Peas uświadomił, że jestem nawet autorem nowego gestu. No ale internetowo nie ma jak tego wytłumaczyć nawet :))) Pozdrawiam również... :) @Rafael Marius żeby to tak było łatwo :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 @Leszczym Bo ta randka, na co zdaje Pomyślności, się przydaje Wiedzie Ci się, widzę :) Pozdrawiam miło, M. 1
Leszczym Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 @poezja.tanczy No ba, mam nadzieję że adwersarzowi Michałowi również ;)) 1
Rekomendowane odpowiedzi