Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Dekaos Dondi Opublikowano 28 Czerwca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 Kwestie tego paradoksu, są rzecz jasna, znane: Ja zawsze kłamię Jeśli to prawda, to nie zawsze. Jeśli kłamstwo, to tym bardziej. 9
MIROSŁAW C. Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Dekaos Dondi Filozofia godna starożytnych... Pozdrawiam.
hania kluseczka Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Dekaos Dondi a po co?
poezja.tanczy Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Dekaos Dondi Bo kłamanie, co podpada Odbieranie, to zasada Faktycznie paradoks Ciekawy wątek :) Pozdrawiam miło, M.
Dagna Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @Dekaos Dondi taaak, wówczas starożytni odpowiadali , że : jeśli Prawdy nie ma, to i ciebie nie ma …;)
violetta Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 Ludziom się prawdy nie mówi:) ludzie i tak swoje wiedzą :)
Dekaos Dondi Opublikowano 29 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 (edytowane) @Leszczym ↔Dzięki:)↔Zastosuję komentarz jako latarkę:)↔Pozdrawiam:) *** @MIROSŁAW C. ↔Dzięki:)↔ Ech... to nie moje wcale. Jeno zrymowałem:) *** @hania kluseczka ↔Dzięki:)↔A po co, a po co?:)↔Pozdrawiam:) *** @poezja.tanczy ↔Dzięki:)↔Bo prawdę i kłamstwo, mieszać nie warto:)↔Pozdrawiam:) *** @Dagmara Gądek ↔Dzięki:)↔I to w sensowny sens, wiele zamienia:)↔Pozdrawiam:) *** @violetta ↔Dzięki:)↔Często tak↔Jest moja prawda i ta... reszta prawd:)↔Pozdrawiam:) Edytowane 29 Czerwca 2024 przez Dekaos Dondi (wyświetl historię edycji) 2
Ajar41 Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 @Dekaos Dondi Paradoks tak, ale nie u polityków. /naszych/
Dekaos Dondi Opublikowano 30 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 @Ajar41 ↔Może nie znają tego paradoksu i przez to tak:))
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 Zawsze mówię bolesną i okrutną prawdę, otóż to: nigdy nie stawiamy "ja" - na początku. Łukasz Jasiński
Dekaos Dondi Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 @Łukasz Jasiński ↔Dzięki:)↔Ale w tekście nie chodzi o filozofię kłamstwa, tylko przykład znanego paradoksu:)↔Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi