Leszczym Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 Ach ta A. Dała mi spokój (prosiłem ją o to) w tęsknocie ciała wczoraj wieczorem nie dając mi spokoju do bialutkiego rana. Tym samym zapisała mnie do klubu „zakopanej animozji” w drodze fizycznych ambrozji. Warszawa – Stegny, 28.06.2024r. 6
hania kluseczka Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Leszczym chyba wolę braterstwo dusz, lub coś w tym rodzaju, od fizycznych ambrozji,, które na dłuższą metę są proste, żeby nie powiedzieć, prostackie, każdy to potrafi, a jak już pływać, ty tylko na głębokich wodach, a nie brzuchem po piasku :P 1
Leszczym Opublikowano 28 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @hania kluseczka oj prostackie od razu... ;) Dobrze dobrze dusza sumienie serce etc, ale czasem pogadać wypadałoby też trochę "inaczej" ;))
hania kluseczka Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Leszczym uważam, że w pogadaniu sobie inaczej nie ma nic złego i że to hormony żądzą człowiekiem, ale tu, nie ma, ani duszy, ani ciała :) a ta "fizyczność" przedstawiona jest tak że nawet królik by jej się zawstydził i zamiast kopulować to zacząłby polować, na jeże :P
Leszczym Opublikowano 28 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @hania kluseczka ja tylko chciałem napisać kiedyś tekst lepszy (i tańszy) niż 800 plus. No cóż według Koleżanki dziś mi się nie udało ;) No ale na przekór Tobie będę jeszcze próbował.
hania kluseczka Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Leszczym nie jestem twoją koleżanką :) nie jestem twoim wrogiem, kibicuję ci :) 1
Amber Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Leszczym Ach ta A, wywołuje emocje i nie daje spokoju. Zgrabny zapis krótkiego dramatu. A księżniczka A(nna) znowu spadła z konia,:) akurat podają w wiadomościach. Z sympatią do A pozdrawiam ciepło :)) 1
poezja.tanczy Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Leszczym Bo na spokój, co zrodzone Jest niepokój, tak sprawdzone Masz przeciekawe te przemyślenia :) Materiał na oryginalną książkę Pozdrowienia najlepsze, M.
Bożena De-Tre Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @hania kluseczka Haniu jak Ty jesteś „ imieniem za którym tęsknię niezmiennie”,Pana L. „ podglądam codziennie” to…co tam ciało nasze królicze? Uczucia niewartościowane i namiętność bez słów zostaje wspomnieniem… Super ta Wasza „ potyczka” słowna i przynajmiej „ podpowie „wiersz” Oby tak dalej-:) @Bożena De-Tre I tylko wiedzieć bym chciała jakie obrazy zatrzymują A….może odcienie zieleni nadzieją malowane.Albo czerwień …purpura ?Że tym razem na zawsze-:)
violetta Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 Oj miesza się alkohol :) no winko to ja rozumiem, lamkę. 1
Leszczym Opublikowano 29 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @hania kluseczka O no widzisz. Ja mam się za Twojego kolegę, fakt tylko internetowego, a Ty nie uważasz się za moją koleżankę. Jakież to faktyczne ;) W dodatku myślisz sobie nawet, że mam Cb za wroga ;) A do tego wszystkiego jeszcze mi kibicujesz ;) No naprawdę aż zabawne... @Amber Miało być w sumie zabawnie, a nie dramatycznie ;) No ale z odbiorem nie powinno się dyskutować, można tylko trochę polemizować. Nie bardzo się orientuję na temat księżniczki Anny :// Fakt z A są albo bywają nie przelewki ;) @poezja.tanczy ja już bym miał na 4 książkę, ale wydawcy robią mi lekce... dzięki @Amber A i oczywiście tes gorąco pozdrawiam M. @Dagmara Gądek Ja bym się ogólnie chętnie zgłosił po ten 1 tomik ;) Możliwe to? Fakt ja akurat czasem stosuję powtórzenia, tak mi się jakoś wzięło... @violetta Oj oj od razu pijactwo... to jest tylko jedna z możliwych interpretacji, w dodatku nawet trochę autorsko nie zamierzonych ;) 2
Rekomendowane odpowiedzi