Konrad Koper Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 (edytowane) Są martwe kamienie, życiodajne źródła, fontanny ubogacone figurkami mitologicznymi. Wiele dróg prowadzi w koło, albo ma kształt spirali. W sercu ogrodu jest zegar słoneczny, rzuca cień na wielki plac. Nieopodal stoi świątynia wyłożona szmaragdami. W rogu leży dziwny snop siana. Alejkami idzie muza ukochana. Edytowane 26 Czerwca 2024 przez Konrad Koper (wyświetl historię edycji) 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 Witaj - podoba się - jestem na tak - Pzdr.
corival Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 @Konrad Koper Bardzo ładny ogród i sam obrazek melancholijny, może się podobać ale... gdzie poezja? Pozdrawiam :) 1
Konrad Koper Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 @corival Czym jest poezja ?!
corival Opublikowano 26 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 @Konrad Koper Na pewno nie jest prozą. Poza tym pytanie "Czym jest poezja?" jest najgorszym jakie można zadać. Wypada mi chyba odesłać Cię do literatury fachowej, albo do doskonalszych praktyków. Jako amator w tej dziedzinie mogę mówić tylko to, co osobiście uważam. Czyli, że w tym, co powyżej czytam, poezji nie widzę. Pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Konrad Koper ... wg mnie.. wkoło.. jednak próbowałam czytać.. w kółko.. drobiazg. Treść wolałabym zapisaną w formie bardziej przypominającą.. wiersz.. tj. rozbić, by było bardziej w pionie. Sugeruję... Edytowane 1 Lipca 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi