Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Czerwca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 w portfelu leży dziewięć złociszy z troską zaglądam jak do szpitala jakże się mają, nadzieja żyje czy na szaleństwo mogę pozwalać raz jeszcze liczę, choć nie wiem po co oczy przecieram, sprawdzam i wzdycham bez saturacji się nie obejdzie żal ściska serce, bo ledwie dycha 18
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 Otóż to: poszaleć można za darmo - mam ostatnie dziesięć złotych i za wszystko zapłaciłem - do dziesiątego mam święty spokój, dodam: mam wolne mieszkanie, więc? Łukasz Jasiński
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 @Łukasz Jasiński hejka, się zastanowię :) Dzięki, że wpadłeś.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 @Alicja_Wysocka A czy jest pani dorosła? Łukasz Jasiński
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 @Łukasz Jasiński Bliziuteńko setki :P @violetta I to chyba trzeba na promocję poczekać, pozdrawiam Violu :) 1
violetta Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 @Alicja_Wysocka starczy ci, są bez cukru i wegańskie:) ostatnio kupiłam dwa w Żabce, wtedy jest taniej:)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 @Alicja_Wysocka Cóż, ja mam cztery tysiące lat, jest pani za młoda na szaleństwa, jednak: dziękuję za rozmowę i miłego popołudnia. Łukasz Wiesław Jan Jasiński herbu Topór
[email protected] Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 @Alicja_Wysocka Na chleb wystarczy, ... portfelik - warczy? Pozdrawiam Alu, kopę lat!
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 (edytowane) @[email protected] Witaj Grzegorzu, miło Cię widzieć, ukłony :) Edytowane 25 Czerwca 2024 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 Witaj - faktycznie wyszło kabaretowo czyli na wesoło - uśmiecham się - czemu tak rzadko się pokazujesz Alicjo - jesteś zawsze mile widziana - Pzdr.serdecznie. 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 (edytowane) @Waldemar_Talar_Talar Witaj Waldemarze, pomysł nie był mój, tylko zasłyszany z kabaretu, trochę przekroiłam i doszyłam falbanki, czyli rymy. Pokazuję się często, tylko nie publikuję, mam kosz na śmieci, bo uważam, że dużo, nie znaczy - dobrze. Podpisuję się raczej pod przysłowiem "Znalazłeś miód, jedz tyle żebyś nie zwymiotował" Serdeczności :) Wisława Szymborska napisała tylko około 350 wierszy, zapewniły jej one w 1996 roku literacką Nagrodę Nobla Edytowane 25 Czerwca 2024 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Marek.zak1 Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 Odwieczny i zawsze aktualny temat, czyli brak kasy w poetyckiej formie. Z podobaniem przeczytałem. 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 (edytowane) @jan_komułzykant Witam Cię Janku, równie pięknie jak Ty mnie :) Dziewięć, to nie dziesięć, więc ledwie dycha Słonka dla Ciebie (ja wolę deszcz, zwłaszcza ten melodyjny jak dobry wiersz) Ukłony z mojej strony :) @Marek.zak1 Witam Marku i wdzięcznie się kłaniam :) Edytowane 25 Czerwca 2024 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
beta_b Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2024 Ledwo dycha dycha a tym razem razem to dźwiękowe powtórzenia co podobne ale zawżdy odmienne mają znaczenia Ściskam ciepło, wierszyk fajny. bb 2
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2024 @beta_b Połykam Twoją srofkę, smakuje bardzo mądrze i przyjaźnie, wzajemności :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaś z każdym dniem ma nam być "lepiej" w górę energia a reszta za nią podrożał szczaw i mirabelki a na czternastkę kasy nie stało człowiek ogląda kilka złociszy zanim czereśni pół kilo kupi w pustej kieszeni wiatr nie zaskrzypi zwłaszcza że kieszeń z tyłu na d..ie :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Jacek_Suchowicz wiszą na płotach jak wielkie pranie wiszą i suszą się obietnice spełnienia marzeń ile kosztują koncert na pokaz spełnianie życzeń chyba do szewca lepiej się udać zamiast zawodzić i wierzyć w śpiewy ten zawodowo i bez oszustwa przerobi taniej gęby w cholewy Witaj Jacku, dziękuję :) 1
Rekomendowane odpowiedzi