Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Wiechu J. K. Opublikowano 24 Czerwca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2024 deszczowe remedium pytasz drogie dziecko dlaczego Pan Bóg płacze rzewnym deszczem wiesz to nie płacz to Ogrodnik Niebios użyźnia świat 14
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2024 Przepięknie... Łukasz Jasiński 1
poezja.tanczy Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @Wiesław J.K. Bo użyźniania, jaka zasada Bo te starania, tutaj w posadach Podoba mi się Ma to sens Na plus Pozdrawiam miło, M. 2
Wiechu J. K. Opublikowano 1 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 (edytowane) Serdeczne podziękowania za serduszka dla: @violetta, @iwonaroma, @Ewelina, @Nata_Kruk, @befana_di_campi, @Dominika Moon, @Rafael Marius, @andrew, @poezja.tanczy, @Kamil Olszówka, @UtratabezStraty i @MIROSŁAW C. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łukasz_Jasinski - dzięki! ************************ Edytowane 16 Listopada 2024 przez Wiesław J.K. (wyświetl historię edycji) 2
Nata_Kruk Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesławie... ślicznie zakończyłeś. Niech użyźnia, 'coby' nie za wiele.. ;) Pozdrawiam. 1
Wiechu J. K. Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_KrukDziękuję Nato serdecznie! Miło mi, że odwiedziłaś moje skromne progi. Pozdrawiam! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @poezja.tanczyDziękuję również, pozdrawiam! 1
Wiechu J. K. Opublikowano 15 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Nata_KrukRzeczywiście Nato, "coby nie za wiele", jeden potop wystarczy, a poza tym ostatnio nasza kula ziemska jest nawiedzana tu i tam mniejszymi powodziami. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi