Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 18 Czerwca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 Żaglowce (co autor miał na myśli) Zostali najsilniejsi czyli nie ty nie ja ci co nie piszą wierszy i za nic mają sny a my co żaglowcami popłynęliśmy w dal nasz los jest przesądzony tułamy się to tu to tam pisywać wiersze umie nie każdy przecież z nas nie każdy też potrafi zamknąć w literach czas próbują zakochani i zrozpaczeni też czasami coś tam wyjdzie najczęściej jednak nie bo wiersz to paranoja nie wszystkim się podoba najczęściej wzbudza zachwyt jedynie u autora 12
Rafael Marius Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Faktycznie często tak bywa. 2
befana_di_campi Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @OloBolo Oj, paranoj@OloBolo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "bo wiersz to paranoja nie wszystkim się podoba najczęściej wzbudza zachwyt jedynie u autora" Oj, paranoja, paranoja. Bywa, że i połączona z depresją, schizofrenia :( Dla czytelników często zaraźliwe :O Serdecznie :)
MIROSŁAW C. Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @OloBolo Pisanie wierszy - to powinno się leczyć :)) Pozdrawiam. 1
befana_di_campi Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niby kto ma je leczyć? 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @Rafael Marius U grafomanów, a kiedy grafoman nie ma na górze zielonego napisu - "ten wiesz został doceniony przez czytelników" - dostaje wściekłości lub depresji, akurat: w tym miejscu napisałem tylko trzy skromne teksty: dwie rymowanki i jedną prozę poetycką, oczywiście: jestem zachwycony z kupna orzełka... Łukasz Jasiński 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @befana_di_campi Wierszolog, na kasę chorych wolnych terminów brak :)) 1
befana_di_campi Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @MIROSŁAW C. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Wędrowiec.1984 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2024 @OloBolo Czytając dwie pierwsze zwrotki, poczułem się jak elf, płynący do Nieśmiertelnych Krain. Później wchodzi więcej racjonalności, a mniej magii, niemniej jednak podoba mi się.
Leszczym Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 @OloBolo Mnie akurat Twoja puenta, ostatnia zwrotka, bardzo się spodobała :))
Rekomendowane odpowiedzi