Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Falkone Opublikowano 11 Czerwca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2024 Minął dzień, minął drugi, Dni mijają uciekają jak pies chudy. Minął dzień i znów drugi Już się skończył, choć był taki nudny. Czy dzisiaj zrobiłeś może coś ważnego? Czy los ci nasłał starego znajomego? Czy dzisiaj cieszyłeś się wschodem słońca? Czy może znów byłeś , jak wierzba płacząca? Znów widziałeś tą piękną dziewczynę, Znów marzyłeś o swojej jedynej, Znów myślałeś o sensie istnienia, Znów wróciły, jak koszmar, wspomnienia. Czy jutro to samo znów ciebie czeka? Czy jutro spotkasz bliskiego człowieka? Czy jutro będzie to samo co dzisiaj? Czy jutro przyjdzie .... koniec samotnika? 8
Rafael Marius Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak mam okna na wschód... wysoko Ja codziennie widuję kilkadziesiąt. Mieszkam w centrum Warszawy.
poezja.tanczy Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2024 @Falkone Bo na samotnie, tak to doznanie Bo są przechodnie, to przekonanie Fajna analiza ludzkiego istnienia Podoba mi się Pozdrawiam miło, M.
Falkone Opublikowano 12 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2024 @Rafael Marius Szczęściarz z ciebie, tyle że w wierszu jest mowa o "tej" dziewczynie, nawet tysiące nie zastąpi tej jednej. 1
Natuskaa Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2024 Pies chudy wywołał we mnie uśmieszek :) Podsumowania dnia są dobre. Czasami można odkryć w zwyczajnym dniu skarby, trzeba tylko skarbów szukać. Wiadomo, kto szuka, ten znajdzie. Pozdrawiam :)
Falkone Opublikowano 12 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2024 @poezja.tanczy dzięki i pozdrawiam;) @agfka I co z tego wynika? 1
Rafael Marius Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja jestem poligamistą, stąd mam zbiorowe podejście do tematu.
Falkone Opublikowano 12 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2024 @Natuskaa Czasami.... @Rafael Marius No tak, to wszystko wyjaśnia . 1
wierszyki Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niewiele. A co może wynikać z wierszy? Zamiast oglądać jakiś serial, czasem zerkam, to wszystko. Miłego dnia.
Falkone Opublikowano 13 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2024 @agfka trochę nie oto mi chodziło, ale przyjmuję takie wyjaśnienie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi