Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 (edytowane) @violetta Jesus ci wtedy wytłumaczy czym jest poświęcenie dla samotnego mężczyzny... Łukasz Jasiński Edytowane 26 Stycznia 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 @Łukasz Jasiński już niedługo będę wnuczce się poświęcała:) ja już żadnego faceta nie chcę:) Nie będę miała na to czasu, bo ledwo zipię:) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 (edytowane) @violetta To po co zawracasz mi głowę? Po co!? Odpowiadaj konkretnie i przestań wreszcie kłamać, wiesz, iż niewiarygodnie kłamiesz? Łukasz Jasiński Edytowane 3 Czerwca 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 @Łukasz Jasiński kobiety takie są, lekkoduchy:) Prędzej Agnieszka cię weźmie do siebie, buduje dom, pomożesz jej w gospodarstwie:) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 (edytowane) @violetta I przewrotne, gdzie indziej poszukaj sobie frajera, a teraz proszę dać mi święty spokój. Łukasz Jasiński Edytowane 26 Stycznia 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 25 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 26 Stycznia 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 25 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2024 (edytowane) Łukasz Jasiński Edytowane 26 Stycznia 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 2 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 (edytowane) "Musimy pamiętać, że w naszym kraju od tysiąca lat dominuje jedna religia i instytucja tej religii. Struktury Kościoła odgrywają ważną rolę w procesie kształcenia społeczeństwa. W interesie Kościoła, jego kleru i ludzi z nim związanych było i jest takie nauczanie w szkołach, by służyło ich interesom, zachowaniu ich pozycji w państwie i społeczeństwie." Profesor: Kazimierz Baniek - Religioznawca "A im większe bogactwo kościoła, tym większa nędza narodu..." Poeta: Mikołaj Rej - Ojciec Literatury Polskiej Edytowane 2 Grudnia 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) @violetta Powinno być - "Jezus" - zamiast - "Jesus" - literówka niezamierzona... Łukasz Jasiński Edytowane 26 Stycznia 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) Komentarz odautorski: nie mogę edytować własnych komentarzy i to nie pierwszy raz - przypadek? Więc: tutaj dodam komentarz do poprzedniego komentarza - oto on: "Świątynia Jerozolimska powstała około 950 roku przed naszą erą, natomiast: Biskupin około 1730 roku przed naszą erą i jak widać - Kultura Słowiańska (poganizm) jest starsza od kultury żydowskiej (judaizm), zresztą: judaizm jest mieszaniną różnych bliskowschodnich religii politeistycznych i to chrześcijaństwo i islam pochodzą od judaizmu - tak powstały trzy sekty monoteistyczne o iście destrukcyjnym charakterze - demoralizującym i pasożytującym, używając języka naukowego: mamy do czynienia z gatunkami inwazyjnymi - dwunożnymi ssakami agresywnymi o inteligencji stadnej, zamiast: z istotami o mentalności człowieczeństwa - uniwersalnym humanizmem, jednostkowym personalizmem i empatycznym humanitaryzmem." Filozof: Łukasz Jasiński - Poeta Wyklęty Edytowane 26 Stycznia 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Zakonnica znalazła się wśród dwudziestu pięciu osób aresztowanych przez włoską policję. Zatrzymania mają związek ze śledztwem wymierzonym przeciwko działalności grupy powiązanej z mafią ndrangheta. Źródło: Reuters Ostatnio takich informacji jest coraz więcej, tak: czarna mafia - kościół - to żadne tam bajki, tylko: fakty życiowe, wiem również o tym: sekta judaistyczna ma powiązania z koszer nostrą, jednak: nie docenili głęboko zakonspirowani tchórze słowiańskich pogan i narodowych masonów, oczywiście: potem będzie jęczenie o prześladowaniu - męczeństwie - jak zwykle: podwójna moralność - niesamowita obłuda... Ktoś może zapytać: co mają do tego słowiańscy poganie i narodowi masoni? Dużo, bardzo dużo... Niedługo będzie bardzo głośno o zatrzymaniu pewnego człowieka - będzie to międzynarodowy skandal szpiegowski - jako pułkownik Tajnego Ruchu Oporu - obserwuję działania Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego. Łukasz Jasiński Edytowane 6 Grudnia 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Łukasz Jasiński Edytowane 26 Stycznia 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Łukasz Jasiński Edytowane 26 Stycznia 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 26 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2025 (edytowane) Łukasz Jasiński Edytowane 26 Stycznia 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 26 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2025 (edytowane) Sekta A oni oddali serce katolickiemu bogu: chodzą kompletnie zaniedbani - cieleśnie i umysłowo i duchowo, pragną świętej ryby - nie chcą wędki, posiadają charakter agrarny - nie widzą uniwersalnej całości, widzą tylko ciebie jako najbliższego sąsiada: on ma to, a ja nie mam - porównują, oceniają i wytykają agresywnymi pazurami i plotkują - niszczą życie zdrowemu człowiekowi, codziennie zabija ich wewnętrzne sumienie - zazdrość i mściwość i nienawiść, przepraszam: nie dla was moje życie - energia i czas i empatia: jako żywiciel nie będę karmił pasożytów, mój dobry Bóg - Światowid: mówi, mi, mówi - zbuduj: Świątynię Racjonalnej Wiedzy, wspieraj: Narodowy Klub Libertyński, rozwijaj: Historię i Literaturę Piękną i Filozofię - Aforyzmy i Twórczość i Krytykę, resztę: pozostaw - Państwu i Samorządowi i Kościołowi - Systemowi, bo: on ich - wytresował, a nie: wykształcił, zrozum, Mistrzu: ty nie jesteś niewolnikiem - ty jesteś wolny w tym domu niewolników, wytrzymaj: dasz sobie radę! Łukasz Jasiński (Warszawa: 2018) Edytowane 14 Października 2025 przez Łukasz Wiesław Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 26 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2025 (edytowane) Zniesławienie I to ja ci pokażę, Rebeko, mój piękny kraj i poczujesz, gorący, poczujesz: w sercu - raj i to ja ci pokażę, Rebeko, mój piękny kraj i otwórz, okno, otwórz: nie czekaj - uciekaj przed opiekunem z tajnych służb - mossadu i otwórz, okno, otwórz: nie czekaj - uciekaj i biegnij, Rebeko, biegnij: my mamy maj i wolny cały świat: pokochaj - ten piękny kraj i biegnij, Rebeko, biegnij: my mamy maj i wtedy padł strzał: śmierć - leci w plecy i nagle: cień - osłonił i kula zabiła jego serce i wtedy padł strzał: śmierć - leci w plecy i biegnij, Rebeko, biegnij: my mamy maj i wolny cały świat: pokochaj - ten piękny kraj i biegnij, Rebeko, biegnij: my mamy maj i otwórz, okno, otwórz: nie czekaj - uciekaj przed opiekunem z tajnych służb - mossadu i otwórz, okno, otwórz: nie czekaj - uciekaj i to ja ci pokażę, Rebeko, mój piękny kraj i poczujesz, gorący, poczujesz: w sercu - raj i to ja ci pokażę, Rebeko, mój piękny kraj... Łukasz Jasiński (maj 2018) Edytowane 26 Stycznia 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 26 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2025 (edytowane) I na tym koniec... Łukasz Jasiński Edytowane 26 Stycznia 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 27 Czerwca 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2025 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 27 Czerwca 2025 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi