MIROSŁAW C. Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2024 (edytowane) od tego dnia w którym po raz ostatni usiedliśmy na balustradzie mostu jak gołębie stroszyć piórka a nurt rzeki nam błogosławił i pstrągi poczuły że są bezpieczne przy skrzącym się złotem na zachodzie niebie co rano budzi mnie stukot ptasich dziobów w okno zapraszając na spotkanie z czymś nieoczekiwanym niczym droga do eldorado usłana szarymi lotkami Edytowane 13 Maja 2024 przez MIROSŁAW C. (wyświetl historię edycji) 5
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2024 Witam - podoba mi się ten klimat - super - Pzdr.
Amber Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2024 @MIROSŁAW C. stukot ptasich diobów [dziobów] w okno — masz literówkę. Fajny klimat. Pozdrawiam :)
MIROSŁAW C. Opublikowano 13 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2024 @Waldemar_Talar_Talar @Amber (smartfonowy chochlik) Dziękuję za komentarze, pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2024 mnie budzi w parapet stukanie gołębi co rwetes mi czynią, a śnią się obrazy poznane na spływach kajakiem Krutynią :)
Bożena De-Tre Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2024 @MIROSŁAW C. „ szare lotki”…i wyobrażnia się otwiera…ciekawy plastyczny obraz.Pozdrawiam
MIROSŁAW C. Opublikowano 14 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2024 @Jacek_Suchowicz Każdy ma swoje 'loty' :) Pozdrawiam. @Bożena De-Tre Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taki był zamysł... Dziękuję za komentarz.
andreas Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2024 @MIROSŁAW C. Świetny wiersz! Latać czy fruwać? chociaż rzec można że pilot z Koła obleciał cały świat dookoła w myślach frunął dziś z oddali do przyziemnej dosyć Ali gdzie trzepotała szlafroczka poła Pozdrowionka.
MIROSŁAW C. Opublikowano 15 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2024 @andreas Alegoria - gołębie loty. Dziś po niektórych znajomych zostało tylko wspomnie, szare lotki... Dziękuję za komentarz. 1
Rekomendowane odpowiedzi