Ten utwór został doceniony przez użytkowników. viola arvensis Opublikowano 11 Maja 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2024 (edytowane) Znowu pachną dzikie kwiaty bzu miodem i wiosenną miłością i choć czuję, to nie cieszy nic oddycham i płonę żałością. Wciąż zamieram blednę dzień po dniu ze smutkiem dzień i noc w objęciach, już zupełnie brakuje mi słów to cierpienie nie do pojęcia. Gdybym mogła uratować Cię jakąś walką, nieziemską siłą to bym była zażarta jak lew i nic tego by nie zmieniło. Lecz Ty znikasz, co dzień mam Cię mniej choć kurczowo trzymam za rękę ta bezradność jest niczym mój cień, czuję, że moje serce pęknie. Jeszcze wczoraj śmiałaś się i moc z twego ciała, duszy tryskała, a dziś płyniesz w jakąś mglistą dal, ja stoję jak skruszona skała. Gdybyś Boże podarować mógł jeszcze parę wiosen mej mamie... Lecz ja godzę się na wolę Twą choć jak gałąź dusza się łamie. Znowu pachną dzikie kwiaty bzu i skowronek śpiewa radośnie, a ja płaczę i brakuje tchu, ta wiosna wygląda żałośnie. Edytowane 11 Maja 2024 przez viola arvensis (wyświetl historię edycji) 15
Wędrowiec.1984 Opublikowano 11 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2024 @viola arvensis Naprawdę bardzo piękny utwór. Moje szczere wyrazy współczucia.
viola arvensis Opublikowano 11 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2024 @Wędrowiec.1984 dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
FaLcorN Opublikowano 11 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2024 @viola arvensis Każdy moment jest zły gdy gaśnie połowa nas potrzeba nam wiary i słów: spotkamy się jeszcze raz 3maj się!
viola arvensis Opublikowano 12 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2024 @FaLCorneL dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
poezja.tanczy Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2024 @viola arvensis Wzruszające.. i piękne zarazem Trzeba się dzielić czasem który mamy Tego którego nie będzie, nie żałować Warto kochać, M.
viola arvensis Opublikowano 13 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2024 @poezja.tanczy dzięki Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2024 Brakuje mi słów... Łukasz Jasiński
andrew Opublikowano 14 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2024 @viola arvensis Pięknie mimo... Mamę martwi Twój smutek... ... codziennie dotykam Cię myślami uśmiecham się mimo... że jesteś już tylko mgłą wspomnień bliskich bardzo dalej się radzę a w chwilach gdy nikt mnie nie rozumie zostajesz tylko Ty i Bóg jesteś MAMO cudem nie tym o którym się marzy tym który jest zawsze blisko kocham Cię Mamo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 1
viola arvensis Opublikowano 14 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2024 @andrew Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
viola arvensis Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 @Łukasz Jasiński Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi