iwonaroma Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2024 (edytowane) hałas - czasami bywa, że często ale zawsze mija cisza jest zawsze wtedy gdy jest cicho a kiedy trwa hałas czeka cierpliwie w tle aż się hałas wywrzeszczy Edytowane 15 Marca 2024 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 6
jan_komułzykant Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2024 Dobre, bo to trochę jak z pijakiem :) czasem się upija a nawet gdy często na drugi dzień mumija cicho wielkie wtedy jakby Tur Now sprzyjał i choć kac choć chryja już w powietrzu czyjaś dobra rączka piwko da mu albo w ryja. Pozdrawiam. 3
poezja.tanczy Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 @iwonaroma Bez hałasu, to gadanie Cisza na czasie, w błogostanie Tak, masz rację! Pozdrawiam miło, M. 1
iwonaroma Opublikowano 16 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @jan_komułzykant :))) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janku, wiadomo - ja piszę jak piszę, ale tak się cieszę, że inspiruję czasem do takich perełek, które Ty tworzysz :) Dzięki i również pozdrawiam @poezja.tanczy :) Dziękuję bardzo i również miło pozdrawiam :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 Tak, cisza jest zawsze, ale bywa zagłuszana:). Pozdrawiam 1
jan_komułzykant Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @iwonaroma Inspirujesz bardzo i to są Twoje perełki, a moja tylko nie zawsze trafiona interpretacja. Ale bardzo mi miło. Dziękuję. :) 1
jazzkółka Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 @iwonaroma Tak, ale... ;) Oj, bo cisza też potrafi wrzeszczeć, i to jak...! :-) 1
iwonaroma Opublikowano 16 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Marek.zak1 Fakt, ale myślę, że ona (ta cisza) w ogóle się tym nie przejmuje :) Dzięki i również pozdrowienia @jan_komułzykant Janku, jesteś prawdziwym dżentelmenem :) @jazzkółka ;) prawda :) Prócz ciszy naprawdę cichej znajdują się różne jej podmiany :( Wrzeszczące ale też dołujące np. grobowa... lub przed egzaminem:( etc.etc. Trzymajmy się ciszy takiej jak np.nad wieczornym jeziorem lub nad śpiącym dzieckiem :) Możliwości jest zresztą dużo, co jest pozytywne:) Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2024 @iwonaroma Pytanie - kto kogo zmoże ;)) 1
iwonaroma Opublikowano 18 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczym :);) Hałas nie ma szans :) Dzięki @Ajar41 dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi