Natuskaa Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 (edytowane) a ty wierszu wyrafinowany co zadziornym haczysz kciukiem utwierdzając w przekonaniu że przychodzę tu o czasie i wyjdę z niego nasycona dlaczego się kryjesz tak że trzeba ciebie szukać w prozaicznych scenariuszach i kostką rzucać na oślep która na kancie przystaje jakby czekała swego autobusu dlaczego nie wyjdziesz ze mnie z niej albo z niego i nie staniesz tu na wysokości czyżbyś się bał swojej siły stosować kiedy publiczność nie pragnie brać dróg zawiłych tylko miałkiej papki zważ że swój swojego odnajdzie choćby na krańcu świata i w pobliżu zadanej apokalipsy dostrzeże twój kciuk haczący który przysłoni mu całą ulicę na co więc czekasz Edytowane 4 Marca 2024 przez Natuskaa (wyświetl historię edycji) 6
Natuskaa Opublikowano 4 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już zmianiłam czcionkę, bo na telefonie komórkowym jakiś koszmar wychodził na poprzedniej czcionce. Dzięki pozdrawiam :)
Natuskaa Opublikowano 5 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Pozdrawiam
iwonaroma Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2024 Świetne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Natuskaa Opublikowano 6 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :) Pozdrawiam.
poezja.tanczy Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2024 @Natuskaa Na co więc czekasz, mój towarzyszu Dlaczego uciekasz, tony haszyszu A wiersz inaczej, ale na podobny temat Świetnie piszesz, trzeba Ci przyznać Pozdrawiam miło, M. 1
Natuskaa Opublikowano 7 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piszę jak umiem. Nie przesadzaj ze słodzeniem, bo jeszcze uwierzę ;) Dzięki. Pozdrawiam. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2024 Na co czekam? A na co ma czekać samotny kawaler jako mężczyzna po przejściach życiowych? Na pewno nie na miłość... Łukasz Jasiński
Natuskaa Opublikowano 12 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na co czekasz/ na co czeka samotny kawaler po przejściach? Co to ma do mojego wiersza? Jak ktoś na coś czeka to bacznie się rozgląda, aż znajdzie. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2024 @Natuskaa W moim przypadku jest na odwrót: czekam na dziewczynę, która mnie zaakceptuje, otóż to: jestem pogańskim racjonalistą - libertynem i intelektualnym biseksualistą - uniwersalnym - już od dawna nikogo nie szukam - strata czasu, dziękuję za rozmowę i miłych snów. Łukasz Jasiński 1
Natuskaa Opublikowano 12 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2024 Nie szukaj, co ma do Ciebie przyjść to przyjdzie. Ja dla odmiany wierzę w przeznaczenie. Również dziękuję za rozmowę i życzę "kolorowych snów" :) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2024 @Natuskaa Dzień dobry, a ja wierzę w narodowowyzwoleńczą misję, którą sam realizuję w celu zbudowania Polskiej Rzeczypospolitej Narodowej według mojej ustawy zasadniczej - Konstytucji Polskiej Rzeczypospolitej Narodowej - znajdzie ją pani tutaj - serdecznie zapraszam do wnikliwiej lektury. Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi