wierszyki Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2024 na niebie pełnia dzieciom spadają gwiazdki w noc Perseidów 6
wierszyki Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2024 Dziękuję @Dragaz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2024 super Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rój meteorów sierpień - tuż przed świtaniem kosmiczny teatr 2
wierszyki Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak. To był sierpień Tak długo nie oglądałam. Z resztą jakoś nie miałam szczęścia, co zamknęłam oczy, akurat spadały ;) Młodym spadające gwiazdki są bardziej potrzebne. Super Twoje haiku. Piękne i ani grama nudy. Dziękuję i pozdrawiam :) @iwonaroma @Łukasz Jasiński 1
wierszyki Opublikowano 4 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 Pozdrawiam @Sennek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
wierszyki Opublikowano 11 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2024 Dziękuję @MIROSŁAW C. :-)
Rekomendowane odpowiedzi