Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2024 (edytowane) Nie wszystko co nas otacza jest słodkie i miłe zdarzają się pobocza które smutkiem pachną Nie wszystko co nas otacza nam smakuje jest na tak bywa tak że do drzwi smutek i żal puka Ale bywa też tak że wszystko cieszy - dni i noce są udane sny i marzenia są miłe a serce się raduje dlatego warto nie bać chwil które czasem są trudne po nich przyjdzie ulga która będzie na tak Edytowane 29 Lutego 2024 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 6
Leszczym Opublikowano 29 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2024 @Waldemar_Talar_Talar Życie - 90% smutku i bólu ://
hania kluseczka Opublikowano 29 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2024 mi się marzenia wcale nie podobają, bo co one są warte, nic, tylko się człowiek nimi oszukuje i robi się ckliwy :P to już lepiej wytyczać sobie cele i do nich dążyć, no ale ja z tych, co absolutnie nie chodzą z głową w chmurach :P
poezja.tanczy Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 @Waldemar_Talar_Talar Na odpowiedź, obeznanie I to przykre tu doznanie Tak jak w życiu, A napisałeś z gracją. Jak to poeta... Pozdrawiam miło, M.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że czytasz - dziękuje - Witam - no właśnie tym celem mogą być marzenia - miło że zajrzałaś - Pzdr.serdecznie. Witam - cieszy mnie twoje czytanie - Pzdr. @Natuskaa - @iwonaroma - @art.aleksandra - @Andrzej P. Zajączkowski - pięknie wam dziękuje - 3
Rekomendowane odpowiedzi