Wiesław J.K. Opublikowano 28 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2024 MOWA chodzi po głowie po myślach się pląta przemykając gdzieś po kątach myśl wątła jak duch pająka co w nicość wsiąka z ciemnością w zmowie bez umiaru gadu-gadu bez logiki i żadnego ładu czasem wyakcentowane wykształcone i wysublimowane rodzą się słowa 6
Bożena De-Tre Opublikowano 28 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2024 @Wiesław J.K. Tylko nie zabijaj!Rażniej mi z Tobą w tym ludzi pędzie powiedz swej myśli-:)Zostań i uwierz to teraz ten czas przekonaj ją.Serduszko Wam przesłałam…fajni jesteście-:)Pozdrawiam.
MIROSŁAW C. Opublikowano 28 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2024 @Wiesław J.K. "Na początku było Słowo. Potem pojawił się pieprzony edytor tekstu. Potem procesor myślowy.... ...a potem nastąpił koniec literatury ? Pozdrawiam. 1
Wiesław J.K. Opublikowano 28 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Bożena De-TrePozdrawiam Was również...też fajni jesteście! ;-) @MIROSŁAW C.Myślę, że ten znak zapytania jest wymowny, ożywia literaturę nadzieją. Pozdrawiam. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 28 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2024 @MIROSŁAW C. Nie tak szybko!Zawsze była sinusoida jak pamiętasz..odwilż a słowo wraca do łask.Stało się!?Przynajmiej ja wierzę i ufam że tak jest!
poezja.tanczy Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 @Wiesław J.K. Słowa, to myśli mowa A może to nie moja głowa :) Fajnie napisałeś, mądrze Pozdrawiam miło, M. 1
Wiesław J.K. Opublikowano 1 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @poezja.tanczyDziękuję i pozdrawiam! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia Niewiarygodnie... Łukasz Jasiński 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @Wiesław J.K. I aby mowa była giętka... Łukasz Jasiński 1
Rekomendowane odpowiedzi