Wielebor Opublikowano 12 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2024 (edytowane) Czasami nawet z tak, rzekłbyś, Niewdzięcznego tematu, jak polityka, Można wycisnąć piękno - Bo wszędzie czai się liryka… Do dziś niejasna pozostaje Jego rola w zgładzeniu właścicielki Nieruchomości przy rue Miracles Która utonęła w oczku wodnym! Jaka była rola de Gaulle’a W tym tak fatalnym przecież zdarzeniu? A może nie miał on nic wspólnego Z jej śmiercią i nie obciąźa jego sumienia? Zaiste, warto byłoby to wiedzieć! Chyba jednak nic nie było, skoro Był później prezydentem Na wskroś francuskim, kraju podporą. A może jednak jest „coś” na rzeczy Wszak nie chciał bulić z własnej kieszeni I wolał pozbyć się dowodu winy Popełnić zbrodnię, gwałt na sumieniu? Warszawa, 12.02.24 Edytowane 12 Lutego 2024 przez Wielebor (wyświetl historię edycji)
Leszczym Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2024 @Wielebor Nie znam historii, ale wiem, że o osobach publicznych na najwyższych stanowiskach świat i tak zwane służby wiedzą niemalże wszystko. Są bowiem wielowymiarowo prześwietlani i to przynajmniej już od studiów. Tym samym story wydaje mi się bujdą na resorach...
Marek.zak1 Opublikowano 13 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2024 Robert Kennedy nie dopuścił do śledztwa po śmierci Marylin M. Jako prokurator generalny mógł, z tym, że był jej kochankiem. Pozdrawiam. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 @Leszczym I są niewolnikami i niewolnicy głosują na niewolników, dlatego też: mam czyste sumienie i nic nie mam do ukrycia (mam konto tutaj, na Facebooku i Datezone) - mną trudno manipulować, tym bardziej: szantażować. Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi