Agnes Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ehh....czasem myślę że jednak się mylimy Izuś:) ale wiem że krytykę ciężko przyjąć....:) buziak
Agnes Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie unoś się:) bo nas moderacja zamknie:P kończę dyskusję skoro przyjąles uwagi to się cieszę nie dogadalismy się i tyle, zdarza się
Wiktor Desiczewski Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 może nie że się nie dogadaliśmy tylko nie zrozumieliśmy:P sorka za unoszenie się heh.. jestem tylko człowiekiem pax wiktor
Irma Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 cokolwiek nie powiedziec o wierszu wzbudzil tak wiele emocji, ze sam ten fakt swiadczy o jego sukcesie. ps: Agnes rzeczywiscie nie czytam wierszy z Z. Jestem tu od niedawana i od niedawna mam niezwykle malo czasu, ale zajrze tam napewno. Nie chodzilo mi o dominacje "krotkich" (nierozbudowanych, prostych itp. - krotkich w niedoslownym sensie) wierszy na poezja.org w ogole, ale na forum dla poczatkujacych. Moj "zachwyt" nad wierszem, mimo wad wynikal wlasnie z faktu, ze za skrotowoscia i jednoznacznoscia tekstow nie przepadam, a temu tego zarzucic nie mozna.
Agnes Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm...myślę że w P jest mało długich wierszy, bo to już wyższa szkoła jazdy, napisać długi wiersz jest trudno...dlatego zaczynamy od krotszych:) pozdr. Agnes PS. polecam wiersze (zrobię reklamę) Mirki , pseudonim Dotyk w dziale Z. może się spodobają, a są dluzsze:)
Rekomendowane odpowiedzi