karolina p. Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Dom minionej ciszy o spokojnych ścianach anorektycznych oknach otwartych na delikatny powiew chwili Oddycha złudnymi uczuciami śpi na jawie wychwytując wrażliwość czasu .. Posiada mistyczny lęk podparty słodkim sekretem.. ukryty pod kanapami rozkoszy I trwa w swym własnym świecie odpychając pomoc cywilizacji jak zaczarowane schronienie dusz.
Samo zło Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 przykro mi, ale nie podoba mi się. przegadany materiał, już wiele mówiło się o "minionej ciszy"...mam wrażenie jest to posklejane z kawałków gdzieś usłyszanych fraz, czy się myle?:>
karolina p. Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm..nie jest to wiersz poskładanych fraz..Wtedy pisanie wierszy nie miało by sensu gdyby były tylko zbieraniną kawałków innych.pozdrawiam
karolina p. Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Zastanawialam sie nad tym pytaniem na koncu i rzeczywiscie chyba lepiej bez niego. Uczucia tez zmienilam.dziekuje za podpowiedz..a co do słodkości i taki miał byc.pozdrawiam
Gekon Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 dom a ty wydobyłaś słowem ukrytą w nim magie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi