Bożena De-Tre Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2024 Powiedz mi proszę, gdy dostrzeżesz pustkę. Powiedz mi proszę, gdy zobaczysz żal. Żalu uśmiechem zamknę usta Twoje, odwrócę się na chwilę, spojrzę w Twe oczy głęboko i jeśli nas odnajdę - zwyczajnie zatrzymam się. W myśli rzuconej naprędce, co moją odsieczą bywa, rozpalę Twą wyobraźnię, a Ty odszukaj mnie, jeśli się oddaliłam… 7
poezja.tanczy Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2024 @Bożena De-Tre Odszukanie, i poznanie Takie jest to, dokowanie Ciekawy tekst Fajnie napisany Pozdrawiam, M.
Bożena De-Tre Opublikowano 24 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2024 @poezja.tanczy Dziękuję za zauważenie „bez potknięcia”-:).Pozdrawiam. 1
duszka Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2024 @Bożena De-Tre Komunikacja między ludźmi odbywa się tez przez myśli i spojrzenia.., pozornie nieistniejąca, ale chyba najwazniejsza dla utzymania więzi. Delikatny i jednocześnie głęboki wiersz. Pozdrawiam :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2024 Witam - zgrabne pisanie - mi się podoba - Pzdr.uśmiechem. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2024 dostrzeżesz pustkę zobaczysz żal uśmiechem zamknę twoje usta odwrócę chwilę odnajdę nas płonie wyobraźnia - znika pustka :))
Bożena De-Tre Opublikowano 25 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2024 @Jacek_Suchowicz -:)dzięki ..pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi