Wochen Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2024 (edytowane) Jesteś jak kruche ciasteczko nadziewane bakaliami szczęściem czasem otulone czekoladą jak szalem w zimowy chłód smakujesz wyśmienicie przy filiżance herbaty łatwiej w prostych słowach opowiedzieć o miłości tak szybko gubisz ciepłe chwile Edytowane 15 Stycznia 2024 przez ja_wochen (wyświetl historię edycji) 6
any woll Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2024 @ja_wochen aż chciałbym spróbować, "gubisz ciepłe chwile" postawiłbym kropkę. 1
Wochen Opublikowano 14 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2024 @any woll nie ja… wszyscy
any woll Opublikowano 14 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2024 @ja_wochen Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam serdecznie. 1
Wochen Opublikowano 15 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2024 @any woll dzięki za sugestię
Nata_Kruk Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2024 (edytowane) Dobry tytuł do takiej treści. Nie ruszam żądnego słowa, ale pozwoliłam sobie przestawić odrobinę wersy.. spójrz, jak Ci ..to. Nie dałeś w ogóle interpunkcji, to ta kropeczka na końcu.. po co.?. :) Pozdrawiam. Jesteś jak kruche ciasteczko nadziewane bakaliami szczęściem czasem otulone czekoladą jak szalem w zimowy chłód smakujesz wyśmienicie przy filiżance herbaty łatwiej w prostych słowach opowiedzieć o miłości tak szybko gubisz ciepłe chwile Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... ładnie, a ja tę kropeczkę, miotłą chciałam zmieść... bo jedna jedyna... Edytowane 15 Stycznia 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Wochen Opublikowano 15 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2024 @Nata_Kruk dziękuję, już uwzględniłem
sisy89 Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2024 Lepiej nie gubić tych chwil... Bardzo ładnie. Pozdrawiam serdecznie :) 1
Wochen Opublikowano 15 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2024 @sisy89 Dziękuję @Nata_Kruk dziękuję, już uwzględniłem
Rekomendowane odpowiedzi