Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 gdzie sześciu króli rządzić się garnie gotów i wielbłąd zarżeć niezdarnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 8
violetta Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @jan_komułzykant królowie tak mają:) 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @violetta króliki też ;) Dziękuję.
violetta Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @jan_komułzykant no ja po przyjeździe nie mam przypraw i zrobiłam kurczaczka z solą i pieprzem :) na masie roślinnym :) z dużą ilością białej części pora:) 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @violetta zawsze mylę por z selerem, chociaż podobne nie są, ale z przyprawianiem problemu żadnego (żart;)) Życzę Violetto smacznego.
violetta Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Rządzi ten, co ma co jeść i głowę do inspiracji:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rządzi ten, co ma co jeść i głowę do inspiracji:) 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak jest, grunt to wyobraźnia, dlatego wygrywasz, bo to zapewne jest Twoje własne dzieło w całości. Mnie zajęło pewnie więcej samo wyszukanie tego co poniżej, smacznego ;) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rolek a po sześciu królach oraz polewce rozpłynął się klub a pan po wycieczce ;) Dzięki Edytowane 6 Stycznia 2024 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Rolek Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @jan_komułzykant Teraz ten geniusz wrócił. Jeszcze Palikota brakuje. Pozdrawiam 1
tetu Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Humorek jak zwykle dopisuje:) Świetnie i tak trzymaj Janko:) Podoba się. Pozdrówka. 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @Rolek że wrócił wiem, nie wiedziałem kiedyś tylko, że wyleci, dlatego zrobiłem sobie oczywiście z jego podobizną Petrudolary i trzymam, na czarną godzinę ;) Pozdrawiam, dzięki.
Bożena De-Tre Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @jan_komułzykant To tylko wniosek i powiem więcej:porządzą,pójdą! Nie wrócą więcej Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poczucie humoru to Twoja tratwa jak widzę..pozdrawiam 1
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na humorek nie narzekam, czego i Tobie życzę i mam nadzieję, że w najczarniejszej godzinie też nie opuści. Miło, że zajrzałaś, dziękuję i pozdrawiam.
violetta Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @jan_komułzykant dzięki, było pyszne:) sama wszystko robię:) jest też zupka na kolację:) otworzyli mi pod nosem Lidl, robię tanie zakupy i mogę porządzić:)
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Bożena De-Tre Może i tak, ale ile szkód narobią będzie trzeba latami odrabiać, dlatego czasem na tej tratwie coś skrobnę o szczawiu, zielonych wyspach, tunelach wzdłuż Wisły, pozwężanych ulicach, toaletach publicznych, kamienicach, placach, plecach, rowerowych ścieżkach, i koleżkach u tych i u tamtych (w zawiasach). I jak długo, kto jeszcze zakłamie, nazmyśla, namiesza, :) Dziękuję, pozdrawiam @violetta rządź Violetta, dziel, na kotlety zmiel łopatkę, pieprz, cebulę, a do zupy z ziel posyp tym to wstrzel, jednak wsio - 'naturel'. ;)))
violetta Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @jan_komułzykant aż tak wsio nie robię, lekką degustację i przyjemność:) Święto krôli :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @violetta Aha i przyjemność, z wisienką? :D
violetta Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @jan_komułzykant magia świąt sprawia, że Bóg mi dogadza, a ja cieszę się tym jak kochane dziecko:) Z granatem, w środku żurawinka :)
Bożena De-Tre Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ble…ale pozdrawiam serdecznie-:)
jan_komułzykant Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 @MIROSŁAW C. Dziękuję i zapraszam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi