Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Lusitania

Rekomendowane odpowiedzi

@Somalija

Pani Agnieszko, to pani jest znana z intryg, fałszu i obrabiania komuś pupy za plecami, jak ja mogłem pani odpowiedzieć, kiedy miałem przez trzy miesiące zablokowane konto? Czy pani w ogóle potrafi pomyśleć chociaż o kimś innym, a nie tylko o własnym nosku? Wszystkie moje dokumenty, które mam w czarnej teczce i dokumenty dotyczące mieszkania - świadczą na moją korzyść, a kto by się liczył z opinią ludzi takich jak pani? Nie, proszę pani, niech pani sama ulega tym: "co ludzie powiedzą" - to pani wybór, jestem taki jaki jestem - oryginałem, teraz proszę się zająć dziećmi i mężem - rodziną - nic pani wartościowego nie ma do zaprezentowania, tylko to - co chce pani zapamiętać i uniknąć odpowiedzialności, tak: jeszcze wcześniej - poderwałem panią za pośrednictwem poczty, a co - nie można? Można! Po to jest prywatna poczta! A pani co zrobiła!? Tak, nazwałem Sowę - "starą kurwą" na prywatnej poczcie, a dlaczego? Niech pani wreszcie otworzy oczy! Nie jest pani księżniczką i osobą nietykalną! Dlatego teraz jestem ostrożny, zdystansowany i roztropny - nigdy już w życiu nie będę rozmawiał za pośrednictwem prywatnej poczty, nigdy! Prócz: z panem Mateuszem - administratorem, również mam z nim kontakt za pośrednictwem e-maila, proszę więc przemyśleć własne zachowanie i wyciągnąć na przyszłość wnioski, nie wie pani z kim tak naprawdę ma pani do czynienia, a teraz czekam na wezwanie od Policji i Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego, bo: ktoś mnie oskarżył o pedofilię i zażądał 65000 euro za "polubowne załatwienie sprawy" - wszystko wysłałem do Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego - dowody trzymam w e-mailu, zaraz pewnie zostanę oskarżony o "antysemityzm", ręce mi już opadają...

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)